Facebook Pixel Άκης Μάντζιος: Απαντήσεις Μάντζιου για τη δεύτερη θητεία του στον Άρη - "Δεν μπορείς να αρνηθείς" - Ατάκες για βελτίωση
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-02 06:12:00

Απαντήσεις Μάντζιου για τη δεύτερη θητεία του στον Άρη - "Δεν μπορείς να αρνηθείς" - Ατάκες για βελτίωση

Sportdog Team
Απαντήσεις Μάντζιου για τη δεύτερη θητεία του στον Άρη - "Δεν μπορείς να αρνηθείς" - Ατάκες για βελτίωση

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στην κάμερα της NOVA, ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, για την απόφασή του να επιστρέψει στους Κίτρινους, αλλά και για την βελτίωση που θα υπάρξει στο μέλλον.

Άκης Μάντζιος: Δηλώσεις στην κάμερα της NOVA, ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης, έκανε ο Έλληνας τεχνικός όπου και αναφέρθηκε στην απόφασή του να επιστρέψει στους Κίτρινους, αλλά και στην βελτίωση στην ομάδα η οποία πρόκειται να έρθει.

«Στον Άρη δεν μπορείς να αρνηθείς πράγματα. Είναι μεγάλη ομάδα, με στόχους. Μιλήσαμε με τον πρόεδρο και αναλύσαμε κάποια πράγματα, που πρέπει να γίνουν για να διορθωθεί η κατάσταση. Νομίζω ότι αυτά θα γίνουν, ώστε σταδιακά να αρχίσει η ομάδα να δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο και να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο».

Για τα χαρακτηριστικά της ομάδας που βρήκε, είπε: «Πρόκειται για μια νέα ομάδα, με πολλά νέα σε ηλικία παιδιά. Μια ομάδα, οι παίκτες της οποίας θέλουν τον χρόνο τους για να μάθουν ο ένας τον άλλον στα αποδυτήρια. Το θετικό στοιχείο είναι ότι πρόκειται για παίκτες που έχουν καλούς χαρακτήρες κι αυτό διαμορφώνει θετικό κλίμα στα αποδυτήρια».

Αναφερόμενος στον παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, με τον οποίο μάλιστα συνεργάστηκε πριν λίγους μήνες: «Ο Αστέρας είναι μια σοβαρή ομάδα. Είναι διαφορετική σε σχέση με την περασμένη σεζόν, που είχε προβλήματα από την αρχή της προετοιμασίας. Είναι δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα. Το κυριότερο, όμως, είναι να είμαστε εμείς όπως πρέπει. Μόνο έτσι θα έχουμε απαιτήσεις από τον αγώνα», είπε ο Άκης Μάντζιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ’Εξαλλοι στον ΠΑΟΚ - "Βράζουν" για τη μη κλήση του Κωνσταντέλια στην Εθνική - Σε ποιους τα "χώνουν"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags