Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Απρόοπτο στον ΠΑΟ: Εκτός με ΠΑΣ βασικός άσος - Πήρε Ζέκα και Γερεμέγεφ ο Γιοβάνοβιτς (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-02 13:01:00

Απρόοπτο στον ΠΑΟ: Εκτός με ΠΑΣ βασικός άσος - Πήρε Ζέκα και Γερεμέγεφ ο Γιοβάνοβιτς (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Απρόοπτο στον ΠΑΟ: Εκτός με ΠΑΣ βασικός άσος - Πήρε Ζέκα και Γερεμέγεφ ο Γιοβάνοβιτς (ΦΩΤΟ)

Με μια σημαντική απουσία θα ταξιδέψει για τα Γιάννενα το Τριφύλλι για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ.

Με ένα απρόοπτο της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Συγκεκριμένα, ο Χουάνκαρ ταλαιπωρείται από ίωση, με αποτέλεσμα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να τον "κόψει" από την αποστολή, στην οποία πάντως συμπεριέλαβε τους Κάρλος Ζέκα και Αλεξάντερ Γερεμέγεφ.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός με προβλήματα τραυματισμών είναι οι Τιν Γεντβάι και Λάζλο Κλεϊνχέισλερ.

 

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου:

«Χωρίς τον Χουάνκαρ, ο οποίος δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης, ολοκληρώθηκε το Σάββατο το πρωί η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον εκτός έδρας αγώνα στα Ιωάννινα κόντρα στον ΠΑΣ (3/9, 21.45). Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κλεϊνχέισλερ και θεραπεία έκανε ο Γεντβάι.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με την αποστολή της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ – Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πρόγραμμα του ΠΑΟ στο Europa League: Πρώτο και τελευταίο ματς στο ΟΑΚΑ, ξεκίνημα με Βιγιαρεάλ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags