O Παναθηναϊκός δήλωσε στην UEFA τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές, τους οποίους θα μπορεί να χρησιμοποιήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στα παιχνίδια της ομάδας του για τον 6ο όμιλο του φετινού Europa League.
Σε σχέση με τη λίστα των αγώνων με την Μπράγκα, υπάρχει μία αλλαγή, καθώς ο Πάλμερ-Μπράουν μπαίνει στη θέση του Βέρμπιτς! Όπως εξήγησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ήταν λογική αυτή η επιλογή, αφού ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορούσε να πάει με τρία στόπερ (Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Γεντβάι) στα έξι παιχνίδια του ομίλου, για αυτό και «μπήκε» και ο Αμερικανός στόπερ.

Θυμίζουμε ότι η εν λόγω λίστα θα διατηρηθεί ως έχει μέχρι και τον Φεβρουάριο, όταν και θα υπάρξουν εκ νέου τροποποιήσεις για τις ομάδες, που θα έχουν προκριθεί στις νοκ άουτ φάσεις της διοργάνωσης.
Τερματοφύλακες:
Γιούρι Λοντίγκιν
Βασίλης Ξενόπουλος
Κλίντμαν Λίλο
Αλμπέρτο Μπρινιόλι
Αμυντικοί:
Πάλμερ-Μπράουν
Γιώργος Βαγιαννίδης
Χουάνκαρ
Μπαρτ Σένκεφελντ
Τον Γεντβάι
Γιώργος Σιδεράς
Φίλιπ Μλαντένοβιτς
Γιάννης Κώτσιρας
Μέσοι:
Ρούμπεν Πέρεθ
Μπερνάρ Ντουάρτε
Άνταμ Τσέριν
Ντάνιελ Μαντσίνι
Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα
Φίλιπ Τζούριτσιτς
Σεμπαστιάν Παλάσιος
Τόνι Βιλένα
Γουίλιαν Αράο
Επιθετικοί:
Φώτης Ιωαννίδης
Αντράζ Σπόραρ
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο
