Ο Ολυμπιακός έριξε τη… βόμβα με τη μεταγραφή του Ντάνιελ Ποντένσε και οι φίλαθλοι της ομάδας έκαναν «επίθεση» αγάπης στην ΠΑΕ, με σχόλια για τον Πορτογάλο σταρ και τις φετινές μεταγραφές των Βαγγέλη Μαρινάκη και Αντόνιο Κορδόν.

Διαβάστε κάποια από τα σχεδόν 1000 σχόλια!

Πάρτυ θα γίνει φέτος....

Θα παρακαλάτε να τελειώσει η σεζόν

Τιμή και δόξα στον θεουλη που ονόμασε την καταιγίδα που έρχεται Daniel!

Ela re superman na ta paroume ola fetos

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΕ ΚΟΡΔΟΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ

Πάμε στο Καραϊσκάκη & αυτή τη Κυριακή να χαρουμε πανηγυρι & Ολυμπιακή ψυχή!!!!!!!

Τι καλύτερο για έναν Ολυμπιακό να έχει πάρει διάρκειας από την αρχή που βγήκανε και τώρα εκτός από αυτούς που δεν είχανε να το πάρουνε χαίρομαι δίπλα για τους υπόλοιπους που είχαν και δεν το πήρανε γιατί ο Μαριννακης τον παράτησε τον Ολυμπιακό έτσι καλό καναπέ σε όλους εσάς που παίρνετε διάρκειας όχι για τον Ολυμπιακό αλλά για τους παίχτες. Ζητώ ο Ολυμπιακός μας ζητώ η θύρα 7

έσκασε το 112 για Καταιγίδα Daniel Podence

Τι είπες τώρα τι είπες τώρα και οι άλλοι πανηγυρίζουν γιατί πήραν τον ντεσποτωφ δήθεν μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού ρε βλακες απλά την τιμή σήκωσε ο Βαγγέλας για να τον πληρώσετε αδρά ποτέ δεν τον ήθελε ρε τον Ντάνιελ ήθελε όπως και τον έφερε πίσω στον θρύλο ε ρε γλέντια φέτος !!!!

Επέστρεψε ο υδραυλικός στο λιμάνι της καρδιάς του. Καλώς ήρθες σπίτι σου!

παικταρα ... αλλά δεν ξεχνώ το πέναλτι μέσα στη Γουλβς που κέρδισε ο Ποτένσε από τον Μπόμπι Αλέν και τον ανεκδιηγητο διαιτητή Μαρτσινιακ που το δώσε αμέσως και μετά ακύρωσε το καθαρό γκολ του Ελ Αραμπι για οφσάιντ ο αλήτης ... για να περάσει η παλιό Γουλβς !

Θα πάει η 4αρα σύννεφο φέτος..

Κανείς ποτέ δεν αναπλήρωσε το κενό που άφησε στα εξτρέμ όταν έφυγε.. Καλώς ήρθες πίσω παικταρά!!!

Ρε μάγκες τι κάνατε... ρε ότι καλύτερο... αντε να δούμε φέτος γιατί πικραθηκαμε πέρσι. Φέτος το έχετε πάει όσο πιο σωστά γινόταν... μπράβο, θέλαμε τον κοντό πίσω... μπραβο

Πάμε για μεγάλα πράγματα φέτος!!! Καλώς ήρθες παιχταράααα!!!

για το άλλο Σαββατοκύριακο στα κόλυβα, ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα να βάλω;

Να βγει ο κύριος Βαγγέλης στο τηλέφωνο να μας πει υπεύθυνα, αν έχει παρατήσει τον Ολυμπιακό

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το "χρυσό" deal Μαρινάκη για τη βόμβα Ποντένσε - Τεράστια μαγκιά του Πορτογάλου - "Σόκαρε" τη Γουλβς!