Σε ρυθμούς... Ντανιέλ Ποντένσε κινούνται άπαντες στον Ολυμπιακό, με τον Νίκο Σταματέλο να μεταφέρει τα τελευταία νέα της ομάδας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ ανέφερε πως την κίνηση για τον Πορτογάλο τη δούλευαν για μέρες στο λιμάνι, με τους ανθρώπους του συλλόγου να έρχονται σε επαφή με τον παίκτη από την Παρασκευή (01/09) και τις καθοριστικές συζητήσεις να γίνονται, ουσιαστικά, την Κυριακή (03/09).

 

Ακολούθως, σχολίασε πως το ρόστερ του Ολυμπιακού ξεχειλίζει, πλέον από ποιότητα, ειδικά μεσοεπιθετικά, όπου έχουν αποκτηθεί εκτός του Ποντένσε και οι Έσε, Σκάρπα, Σολμπάκεν, Μπρνιτς, Ελ Κααμπί και Γιόβετιτς.

Το θέμα, από εκεί και πέρα, είναι πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να φτιάξει την ομάδα που θέλει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος πάντως έχει δώσει καλά δείγματα γραφής έως τώρα.

Τέλος, αναφορικά με τη λίστα του Europa League, τόνισε πως αυτή έχει δοθεί από χθες στην UEFA, με το ποιοι μπήκαν και ποιοι έμειναν εκτός να γίνεται γνωστό μέσα στη μέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πανηγύριζαν για Ντεσπόντοφ - Τα… παράτησε ο Μαρινάκης; Συγνώμη κύριε Κορδόν - 112 για καταιγίδα Daniel"!