Εφ' όλης της ύλης το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αφού ενημέρωσε ότι στη λίστα που κατέθεσαν οι «ερυθρόλευκοι» για τους ομίλους του Europa League ο μοναδικός άτυχος ήταν ο Μπρίνιτς, σχολίασε τη μεταγραφή του Ποντένσε, λέγοντας πως οι Πειραιώτες είπαν την τελευταία λέξη. Τόνισε ότι και ο Μιραλάς είχε γυρίσει στον Ολυμπιακό πριν από λίγα χρόνια, ωστόσο υπάρχουν δύο σημαντικές διαφορές στις δύο επιστροφές.

Ο Ποντένσε γυρνά οδεύοντας στα 28 του χρόνια, ενώ ο Μιραλάς πλησίασε τα 31 του. Ο Βέλγος είχε επίσης τη φθορά 5,5 ετών με συνεχείς αγώνες στην Premier League, ενώ ο Πορτογάλος ήταν για 3,5 χρόνια στην Αγγλία.

Ο ρεπόρτερ είπε επίσης ότι ο Ποντένσε περνά τώρα από ιατρικές εξετάσεις (που πήρε το νούμερο 56, όπως στην πρώτη του χρονιά στο λιμάνι) ενώ ο Γιόβετιτς έφυγε, γυρίζοντας στην εθνική Μαυροβουνίου, σχολιάζοντας πως ο 33χρονος άσος είχε καλές ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και κάνοντας την εκτίμηση πως δεν πρέπει να υποτιμήσουμε καθόλου τη μεταγραφή του.

Τέλος, επισήμανε ότι από το ρεπορτάζ της Φιλαδέλφεια Γιούνιον και μέσα από σχετικά δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ, επιβεβαιώθηκε σήμερα το πρωί η πληροφορία ότι ο Ολυμπιακός είχε κάνει πρόταση επτά εκατ. ευρώ συν μπόνους & ποσοστό μεταπώλησης για τον Αργεντινό φορ Καράντσα, αλλά οι Αμερικανοί αρνήθηκαν, παρότι θα ήταν η πιο ακριβή πώληση στην ιστορία του συλλόγου.