Facebook Pixel Ολυμπιακός: Καυγάς Μίτσελ με οπαδό του Ολυμπιακού για τον Χουάνγκ: "Ευτυχώς ξέρετε την αλήθεια! Κοιμηθείτε λίγο..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-05 15:45:00

Καυγάς Μίτσελ με οπαδό του Ολυμπιακού για τον Χουάνγκ: "Ευτυχώς ξέρετε την αλήθεια! Κοιμηθείτε λίγο..."

Sportdog Team
Καυγάς Μίτσελ με οπαδό του Ολυμπιακού για τον Χουάνγκ: "Ευτυχώς ξέρετε την αλήθεια! Κοιμηθείτε λίγο..."

Ο Ισπανός προπονητής αποθέωσε τον Κορεάτη μετά την αποχώρησή του από το Λιμάνι και τα... άκουσε!

Ο Ινμπόμ Χουάνγκ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα, αφού επήλθε συμφωνία με τον Ολυμπιακό, με τους ερυθρόλευκους της Σερβίας να ανακοινώνουν την απόκτησή του.

Ο 26χρονος Νοτιοκορεάτης αποχαιρέτησε τον κόσμο των ερυθρολεύκων και τους ευχαρίστησε για την αγάπη που του έδειξαν, με τον πρώην προπονητή του, Μίτσελ, να σχολιάζει κάτω από το ποστ: "Ένα από τα καλύτερα παραδείγματα που έχω συναντήσει ως προπονητής: σοβαρός σκληρός - εργατικός και αξιόπιστος. Σε ευχαριστώ για όλα. Φιλιά και αγκαλιές. Εύχομαι τα καλύτερα"

Ωστόσο, το σχόλιο αυτό προκάλεσε την αντίδραση ενός από τους οπαδούς ο οποίος του απάντησε: "Οι ίδιοι ηλίθιοι είστε. Η έπαρσή σας καταστρέφει και τους δύο. Καλή τύχη λοιπόν στο πουθενά Μίτσελ και καλή τύχη στη νέα σου ομάδα."

Ο Ισπανός τεχνικός δεν το άφησε ασχολίαστο και με την σειρά του έγραψε: "Ευτυχώς, ο Ολυμπιακός έχει οπαδούς τόσο ευαίσθητους και ειλικρινείς όσο εσείς που ξέρετε πάντα την αλήθεια. Συνεχίστε ως DJ, είμαι σίγουρος ότι έχετε υπέροχο μέλλον και θαυμαστές. Κοιμηθείτε λιγάκι".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags