Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: "Μάχη" Ολυμπιακού-ΑΕΚ για τον... νέο Πάλμα - Μεγάλη ανακάλυψη Καρυπίδη - Βραβείο MVP στο Apertura (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-05 19:37:00

"Μάχη" Ολυμπιακού-ΑΕΚ για τον... νέο Πάλμα - Μεγάλη ανακάλυψη Καρυπίδη - Βραβείο MVP στο Apertura (Vid)

του Γιώργου Θεοδωράκη

Κινητικότητα, τρομερή ποιότητα και περιθώρια εξέλιξης! Ποιος είναι ο 21χρονος που ήρθε στην Ελλάδα για να καλύψει το κενό που άφησε ο άσος από την Ονδούρα και ποια μεγάλη ομάδα έχει προβάδισμα για τη μεταγραφή του

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Η μεταγραφική περίοδος ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, παρότι έκλεισαν οι ευρωπαϊκές λίστες και είναι σαφές ότι οι μεγάλες ομάδες δεν σταματούν να ψάχνουν το καλύτερο για την ενίσχυσή τους.

Τι σημαίνει, πρακτικά, αυτό; Ότι ακόμα κι αν τα ρόστερ αυτή την εποχή είναι γεμάτα και γίνονται μόνο εξαιρετικές προσθήκες, αυτό δεν σημαίνει ότι οι ματιές που πέφτουν δεξιά και αριστερά είναι λίγες. Με τις πληροφορίες τού sportdog από τη Θεσσαλονίκη να αναφέρουν ότι σε αυτό το πλαίσιο υπάρχει... τσεκάρισμα του Αλβάρο Σαμόρα από την Αθήνα.

Ο νεαρός άσος, διεθνής με την Κόστα Ρίκα, είναι μια ακόμα ανακάλυψη του Θοδωρή Καρυπίδη, ένας παίκτης τύπου Λουίς Πάλμα, που μπορεί αν πάρει χρόνο συμμετοχής φέτος στον Άρη να δείξει πολλά πράγματα.

Δεν είναι μόνο το γκολ που πέτυχε εναντίον τού Αστέρα Τρίπολης, αλλά ευρύτερα η παρουσία του: Είναι κινητικός, μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις στην επίθεση, έχει ταχύτητα, δείχνει ότι μπορεί να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο.

Να σημειωθεί, μάλιστα, ότι πριν έρθει στη Θεσσαλονίκη παρέλαβε ένα σημαντικό βραβείο ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής κάτω των 21 ετών στο πρωτάθλημα της χώρας του (Apertura 2022). Δείγμα του ότι πρόκειται για έναν ανερχόμενο ποδοσφαιριστή με προοπτικές εξέλιξης. Από αυτούς που ξέρει να εντοπίζει φθηνά ο Καρυπίδης και, έπειτα, να τους πουλάει ακριβά.

Κι εδώ είναι που έρχονται στο παιχνίδι ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ, καθώς από τη Θεσσαλονίκη μάθαμε ότι έχουν κυκλώσει ήδη το ονομα του Σαμόρα στα μπλοκάκια τους. Αμφότερα τα κλαμπ έχουν τα πάνω και τα κάτω τους στη σχέση που υπάρχει με τον Άρη του Καρυπίδη, αλλά αν έπρεπε ντε και σώνει να δώσουμε προβάδισμα σε μια από τις δύο ομάδες θα λέγαμε ότι (αυτή τη στιγμή!) η Ένωση μπορεί να χτυπήσει πιο εύκολα την πόρτα τού αφεντικού των Κίτρινων.

Σημασία, τώρα, έχει ο Άκης Μάντζιος να συνεχίσει να του δίνει ευκαιρίες, όπως έκανε ήδη από την πρεμιέρα του στον πάγκο του Άρη, προκειμένου ο 21χρονος άσος να πατήσει καλύτερα στο γήπεδο και, φυσικά, να εγκλιματιστεί στο ευρωπαϊκό στιλ του ποδοσφαιρου. Κι έπειτα να δούμε αν και πού θα μπορούσε να τον παραχωρήσει...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν χρειαζόταν VAR ο Μασούρας! Σωστή αποβολή Μάνταλου - Δύσκολες φάσεις στο ΟΦΗ-ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags