Facebook Pixel Βόλος - ΑΕΚ: "Ψήνει" τεράστια μεταγραφή από ΑΕΚ ο Μπέος - Αγκαλιά στα αποδυτήρια με ξένο άσο - Έξαλλοι με Ντέλετιτς!
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-05 23:51:00

"Ψήνει" τεράστια μεταγραφή από ΑΕΚ ο Μπέος - Αγκαλιά στα αποδυτήρια με ξένο άσο - Έξαλλοι με Ντέλετιτς!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Ψήνει" τεράστια μεταγραφή από ΑΕΚ ο Μπέος - Αγκαλιά στα αποδυτήρια με ξένο άσο - Έξαλλοι με Ντέλετιτς!

Τι συνέβη στο ημίχρονο της Κυριακάτικης αναμέτρησης; Και γιατί μπορεί ο "δαιμόνιος" πρόεδρος να ετοιμάζει από τώρα μία σπουδαία κίνηση; Το Sportdog.gr αποκαλύπτει όσα έγιναν και δεν γράφτηκαν στο παιχνίδι...

Βόλος - Αχιλλέας Μπέος: Με μεγάλη ένταση, όπως συνηθίζει άλλωστε, έζησε το παιχνίδι με την ΑΕΚ ο ισχυρός άνδρας τού συλλόγου, καθώς είναι γνωστή η επιθυμία του να κερδίζει ακόμα και τους μεγάλους αντιπάλους.

Τελικά η ομάδα του δεν τα κατάφερε αλλά, δίχως άλλο, έγινε ένα εξαιρετικό παιχνιδι που ευχαριστήθηκε και ο φίλαθλος κόσμος. Ο Μπέος, φυσικά, όπως πάντα ήταν ενεργός στην κερκίδα, πήγαινε χαμηλά στο γήπεδο, φώναζε, έδινε οδηγίες, γενικά η παρουσία του ήταν αισθητή.

Ενδιαφέρον έχει ο εκνευρισμός που υπήρξε στους οπαδούς για τους πανηγυρισμούς τού Μίλος Ντέλετιτς και στα δύο γκολ που πέτυχε εναντίον της ΑΕΚ, καθώς ο παίκτης έχει φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα και οι φιλοξενούμενοι περίμεναν ότι θα έδειχνε παραπάνω σεβασμό.

Παρόλα αυτά πρέπει να θυμίσουμε ότι και πέρσι τα ίδια είχε κάνει, όταν είχε σκοράρει εναντίον της Ένωσης, κάτι που και τότε είχε συζητηθεί αρνητικά στο εσωτερικό της ομάδας.

 

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι αν οι κολλητές ήττες από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ μπορεί να φέρουν εξελίξεις με τον προπονητή στον Βόλο - Η απάντηση εδώ είναι ρητά όχι! Δεν προκύπτει από πουθενά ότι δεν θα στηρίξει τον προπονητή του ο Αχιλλέας Μπέος, καθώς όπου βρεθεί και όπου σταθεί τον αποθεώνει ως τεχνικό που μπορεί να εργαστεί ακόμα και στο εξωτερικό! Αυτό που θα κανει κατά πάσα πιθανότητα ο Βόλος, ειναι να ενισχυθεί.

Ο Μπέος έχει αποδείξει κι άλλες φορές ότι γνωρίζει πώς να βρίσκει παίκτες ακόμα και στο φινάλε των μεταγραφών και, όπως έχει φανεί μέχρι στιγμής, το ρόστερ χρειάζεται να "γεμίσει" με περισσότερους ποδοσφαιριστές.

Να πούμε κι ένα τελευταίο; Δεν το είδε σχεδόν κανένας, πέρα από τον πληροφοριοδότη του sportdog: Λίγο πριν από τη αρχή τού δεύτερου μέρους, ο Μπέος βρέθηκε κοντά στα αποδυτήρια της ΑΕΚ και είχε θερμή αγκαλιά με τον Άμραμπατ! Τον πήρε αγκαλιά, κάτι είπαν οι δυο τους και χαμογέλασαν.

Λέτε να ετοιμάζει τίποτα ο πεπειραμένος παράγοντας για όταν τελειώσει το συμβόλαιο του Μαροκινού εξτρέμ με την Ένωση; Καλό είναι, πάντως, να κρατήσουμε σε μια άκρη τού μυαλού μας αυτό το (πολύ!) εγκάρδιο τετ α τετ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μάχη" Ολυμπιακού-ΑΕΚ για τον... νέο Πάλμα - Μεγάλη ανακάλυψη Καρυπίδη - Βραβείο MVP στο Apertura (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags