Facebook Pixel Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Αποθέωση ΠΑΟΚ από την Άιντραχτ - "Ο μύθος Κούδας και οι... Γερμανοί Βιεϊρίνια - Μπάμπα"
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-06 16:40:00

Αποθέωση ΠΑΟΚ από την Άιντραχτ - "Ο μύθος Κούδας και οι... Γερμανοί Βιεϊρίνια - Μπάμπα"

Sportdog Team
Αποθέωση ΠΑΟΚ από την Άιντραχτ - "Ο μύθος Κούδας και οι... Γερμανοί Βιεϊρίνια - Μπάμπα"

Μίνι αφιέρωμα στον Δικέφαλο του Βορρά έκανε η γερμανική ομάδα, ενόψει των αγώνων στο Conference League που έρχονται μετά τη διακοπή των Εθνικών ομάδων.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Αφιέρωμα στον ΠΑΟΚ έκανε η γερμανική ομάδα ενόψει των παιχνιδιών για το Conference League, με τους ίδιους να κάνουν ειδική μνεία στον Γιώργο Κούδα και τους... Γερμανούς Βιεϊρίνια και Μπάμπα, ενώ γίνεται αναφορά και στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Ο ΠΑΟΚ έχει αναδειχθεί τρεις φορές πρωταθλητής Ελλάδας και έχει κατακτήσει επίσης το Κύπελλο άλλες οκτώ, την τελευταία φορά το 2021 με τον αρχηγό και πρώην παίκτη της Βολσφμπουργκ, Αντρέ Βιεϊρίνια, που βρίσκεται στην ομάδα μέχρι και σήμερα. Ο Μπάμπα Ράχμαν έχει -επίσης- εμπειρία από τη Μπουντεσλίγκα, αγωνιζόμενος σε Γκρόιτε Φιρτ, Άουγκσμπουργκ και Σάλκα. 

Αναμφισβήτητα ο μεγαλύτερος θρύλος του συλλόγου είναι ο Γιώργος Κούδας, ο οποίος κατέκτησε δύο φορές το Κύπελλο, και το πρώτο πρωτάθλημα του συλλόγου, τη δεκαετία του 1970. 

Την περασμένη σεζόν ο ΠΑΟΚ τερμάτισε τέταρτος πίσω από τους συλλόγους της Αθήνας και τον Ολυμπιακό, που ήταν ο τελευταίος αντίπαλος της Άιντραχτ από την Ελλάδα. 

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι

Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε από τρεις προκριματικούς γύρους του Conference League το φετινό καλοκαίρι, αποκλείοντας κατά σειρά τις Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, Χάιντουκ Σπλιτ και Χαρτς, χωρίς να ηττηθεί σε κάποιο από αυτά τα παιχνίδια», αναφέρει η Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποσό-ρεκόρ για loan fee Ποντένσε - Οι 2 λόγοι που έφυγε από Γουλβς - Τι θα γίνει με Μπιέλ, Φορτούνη, Σκάρπα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags