Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Στην έξοδο πρωτοκλασάτος άσος του ΠΑΟ - Εκτός ομάδας με απόφαση Γιοβάνοβιτς - Όλα τούμπα με Μαντσίνι!
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-06 19:04:00

Στην έξοδο πρωτοκλασάτος άσος του ΠΑΟ - Εκτός ομάδας με απόφαση Γιοβάνοβιτς - Όλα τούμπα με Μαντσίνι!

του Νίκου Στεργίου
Στην έξοδο πρωτοκλασάτος άσος του ΠΑΟ - Εκτός ομάδας με απόφαση Γιοβάνοβιτς - Όλα τούμπα με Μαντσίνι!

Πιθανή αποχώρηση από το Τριφύλλι στο 90' των μεταγραφών. Οι Πράσινοι μπορεί να έκαναν την έξτρα κίνηση που έψαχναν τα τελευταία 24ωρα, ωστόσο δεν αποκλείεται μέχρι τη λήξη να υπάρχει μία πώληση που θα προκαλέσει αίσθηση. Ο κόουτς πάντως δεν αγχώνεται ιδιαίτερα...

Παναθηναϊκός: Θέμα φαίνεται ότι υπάρχει στο Τριφύλλι με ένα παίκτη που ήρθε το περασμένο καλοκαίρι για να κάνει τη διαφορά στην ομάδα, αλλά δεν τα έχει καταφέρει με συνέπεια.

Πρόκειται για τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, που βρέθηκε εκτός της ευρωπαϊκής λίστας του Παναθηναϊκού - Αν και από την ομάδα αναφέρουν ότι συνεχίζει να υπολογίζεται από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς κανονικά.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, το όνομα του διεθνούς Σλοβένου εξτρέμ υπήρξε στο ρεπορτάζ τού Παναθηναϊκού από τις αρχές καλοκαιριού του 2022, καθώς έχει κοινό μάνατζερ με τον Άνταμ Τσέριν. Όταν είχε ολοκληρωθεί η μεταγραφή τού δεύτερου από τη Νυρεμβέργη, το Τριφύλλι έψαξε και την περίπτωση του Βέρμπιτς και, τελικά βρήκε άκρη.

Οι συνολικές του απολαβές είναι 2,5 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια (λίγο πάνω από 830.000 ετησίως δηλαδή - Χωρίς τα μπόνους επίτευξης στόχων). Μόνο που στην πρώτη του χρονιά στην ομάδα είχε τα πάνω και τα κάτω του, λόγω και κάποιων προσωπικών θεμάτων που δεν είναι της παρούσης, και το φετινό καλοκαίρι ήταν για εκείνον στοίχημα. Που φαίνεται ότι, τελικά, δεν το κέρδισε, καθώς έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Τι αναφέρει το ρεπορτάζ; Ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό με πώληση (μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι η αξία του παραμένει στα 3 εκατ. ευρώ στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο) και η ομάδα να κινηθεί τώρα για ένα εξτρέμ που θα έχει πιο εύκολα τα γκολ και τις ασίστ από τον Σλοβένο.

 

Πρόκειται για φήμη που υπάρχει ήδη από τα τέλη Αυγούστου, χωρίς κανείς να μπορεί να πει με σιγουριά αν υπάρχει αυτή η προοπτική για την καριέρα του 29χρονου άσου, αλλά και αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να βρει έναν παίκτη στην αγορά των ελεύθερων με αυτά τα χαρακτηριστικά - Τυπικά δεν φαίνεται να υπάρχει τέτοια περίπτωση διαθέσιμη αυτή τη στιγμή.

Σε κάθε περίπτωση το μέλλον του Βέρμπιτς στην ομάδα είναι αβέβαιο, αγωνιστικά, δεδομένου ότι ο Μαντσίνι κέρδισε το χαμένο έδαφος και έχει ανέβει κατακόρυφα στις επιλογές Γιοβάνοβιτς, ενώ και ο Παλάσιος επίσης είναι ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα. Ο Αϊτόρ δεν θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη και ο Μπερνάρ μπορεί να μην βγάζει μάτια, αλλά όποτε παίζει προσπαθεί πάντα για το καλύτερο.

Να πούμε και κάτι τελευταίο; Το ρόστερ τού Παναθηναϊκού αυτή τη στιγμή δείχνει, όντως, να έχει μια πληρότητα. Μια είναι η θέση, όμως, που τους προβληματίζει όλους: Εκείνη του δεξιού μπακ! Γιατί ο Βαγιαννίδης δεν είναι συνηθισμένος σε διαδοχικά ματς επίπεδου και όταν ζορίστηκε, έμεινε στα πιτς. Με αποτέλεσμα η ομάδα να μένει μόνο με τον Κώτσιρα.

Θα γίνει κίνηση μέχρι τον φινάλε των μεταγραφών με ελεύθερο δεξιό μπακ; Πάντως λύση εκ των έσω υπάρχει, καθώς ο Γεβντάι έχει θητεία στη Λεβερκούζεν ως δεξιός οπισθοφύλακας. Κι αυτό ας το έχουμε σε μια άκρη τού μυαλού μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό ήταν το... έγκλημα Κωνσταντέλια - Γιατί τον τιμώρησε ο Πογέτ -" Φάουλ" με Φορτούνη, τρέλα με Βαγιαννίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags