Το εγκώμιο του Αλμπέρτο Μπρινιόλι έπλεξε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου, καταγράφοντας την επιδραστικότητα του στον Παναθηναϊκό και τονίζοντας παράλληλα ότι η άμεση ανανέωση του συμβολαίου του θα είναι προς όφελος και των δύο πλευρών.

«Επτά παίκτες πρώτης γραμμής του Παναθηναϊκού έχουν συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι. Νομίζω ότι ο Μπρινιόλι θα μας απασχολήσει περισσότερο, είναι μετά την εποχή Νικοπολίδη ο καλύτερος γκολκίπερ. Ακόμα και τη χρονιά του νταμπλ, το 2010, δεν μπορείς να πεις ότι κάποιος από τους Γκαλίνοβιτς και Τζόρβα ήταν τόσο επιδραστικός όσο ο Ιταλός. Είναι ο ορισμός του value for money.

Ήρθε ελεύθερος από την Έμπολι και είναι μια πολύ ψαγμένη επιλογή. Αξίζει και με το παραπάνω ένα νέο συμβόλαιο, όσο πιο γρήγορα το κλείσει ο Παναθηναϊκός τόσο το καλύτερο και για τις δύο πλευρές. Εξαιρετικός τερματοφύλακας, ειδικά με την μπάλα στα πόδια, έχει προσωπικότητα. Ο Παναθηναϊκός έχει βρει… φλέβα χρυσού», είπε μεταξύ άλλων.

 

Ο ρεπόρτερ του σταθμού μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον Λοντίγκιν, αλλά και για τον προπονητή τερματοφυλάκων του Τριφυλλιού, που έχουν προσφέρει ένα φοβερό δίδυμο γκολκίπερ, με το τελευταίο ανάλογο να είναι το Βλαχοδήμος-Διούδης.

Τέλος, αποκάλυψε πως, για τα εισιτήρια στα ευρωπαϊκά παιχνίδια αρχής γενομένης από αυτό με την Βιγιαρεάλ, θα υπάρχουν κάποιες μικρές εκπλήξεις για τον κόσμο των Πράσινων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην έξοδο πρωτοκλασάτος άσος του ΠΑΟ - Εκτός ομάδας με απόφαση Γιοβάνοβιτς - Όλα τούμπα με Μαντσίνι!