Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Φέρνει... Αράο ο Ολυμπιακός - 6αρι και στόπερ, κοβει και δίνει στα 10 μέτρα - Πλάκα δύο χρόνια στην Ελλάδα"
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-07 13:03:00

"Φέρνει... Αράο ο Ολυμπιακός - 6αρι και στόπερ, κοβει και δίνει στα 10 μέτρα - Πλάκα δύο χρόνια στην Ελλάδα"

του Γιώργου Κτενά
"Φέρνει... Αράο ο Ολυμπιακός - 6αρι και στόπερ, κοβει και δίνει στα 10 μέτρα - Πλάκα δύο χρόνια στην Ελλάδα"

Κυνηγούν μία τελευταία μεταγραφή στο 90' στο Λιμάνι! Ποιος είναι ο παίκτης από την Premier League που βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα των Πειραιωτών και πώς μπορεί να έρθει στην Ελλάδα την τελευταία ημέρα;

Ολυμπιακός: Μπορεί η μεταγραφή τού Ντάνιελ Ποντένσε να είναι εκείνη που έχει τραβήξει πάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι Πειραιώτες δεν εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυσή τους. 

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι στο ρεπορτάζ συνεχίζει να υπάρχει το όνομα του Τσέικου Κουγιατέ (της Νότιγχαμ Φόρεστ), όπως και εκείνο του Στίβεν Αλσάτε (της Μπράιτον), αν και προφανώς η περίπτωση του πρώτου είναι πιο εύκολη λόγω της Νότιγχαμ.

Η αγγλική ομάδα δεν τον έχει στα βασικά της πλάνα, καθώς ο Στίβεν Κούπερ έχει πλήθος από επιλογές στα χαφ, με αποτέλεσμα να φαίνεται ότι η περίπτωση του Κουγιατέ έχει προκριθεί και γίνεται προσπάθεια για να έρθει στην Ελλάδα.

Ο 33χρονος διεθνής Σενεγαλέζος άσος, άλλωστε, μπορεί να δώσει λύσεις τόσο ως αμυντικός μέσος όσο και ως στόπερ, θέση στην οποία η ομάδα φαίνεται ότι ψάχνει επίσης για παίκτη, άρα η περίπτωσή του είναι "δύο σε ένα". Το sportdog επικοινώνησε με τον Αντώνη Τσούτη, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το αγγλικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να μάθουμε τι ισχύει.

"Αμυντικός-χαφ-σκυλί - Στο στιλ του Αράο - Δεν κουβαλάει την μπάλα - Παίζει και στόπερ"

"Ήταν στην Κρίσταλ Πάλας παλαιότερα, αμυντικός μέσος που χαρακτηρίζουμε σκυλί, στο στιλ του Αράο - Με τέτοιο κορμί και καλούπι δηλαδή, δυνατός, την έχει τη θέση", σχολίασε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Μπορεί να παίξει και ως στόπερ. Αν δεν υπάρχουν λύσεις, μπορεί να βρεθεί και στην άμυνα αλλά βασικά η θέση του είναι 6άρι".

Τυπικό 6άρι ή κάνει κι άλλες δουλειές;

"Δεν είναι για να κουβαλάει μπάλες και τέτοια, κόβει και δίνει την μπάλα στα 10 μέτρα. Μια χαρά είναι για την Ελλάδα".

"Για αυτό έφυγε από τη Νότιγχαμ - Θα κάνει πλάκα στην Ελλάδα για δύο χρόνια - Κάτι δείχνει αυτό για Αλσάτε"

Η ηλικία του, είναι 33 ετών, ήταν ανασταλτικός παράγοντας για να συνεχίσει στην Premier League;

 Έχει 40 παίκτες η Νότιγχαμ, ποιον να πρωτοβάλει ο Κούπερ; Μόνο την τελευταία μέρα έκανε 7 μεταγραφές. Η ηλικία του είναι μια χαρά αν έρθει εδώ, δύο χρόνια μπάλα τα έχει. Πλάκα θα κάνει".

Για τον Αλσάτε;

"Η Μπράιτον έχει καλό σκάουτινγκ στη Νότια Αμερική, αν και αυτός ήταν  για χρόνια στη Αγγλία. Τη περασμένη σεζόν ήταν δανεικός στην Σταντάρ Λιέγης και δεν ξέρω τι έκανε. Αλλά το γεγονός ότι δεν υπολογίζεται κάτι δείχνει".

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη πρόταση από Αραβία για Φορτούνη - Τον κάλεσε στα γραφεία ο Μαρινάκης - Υπογράφει άμεσα! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags