Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Χαμός με ξένο παίκτη του ΠΑΟΚ - Τρελό κράξιμο στην πατρίδα του - Δεν είναι ο Μπάμπα (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-08 19:22:00

Χαμός με ξένο παίκτη του ΠΑΟΚ - Τρελό κράξιμο στην πατρίδα του - Δεν είναι ο Μπάμπα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Χαμός με ξένο παίκτη του ΠΑΟΚ - Τρελό κράξιμο στην πατρίδα του - Δεν είναι ο Μπάμπα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Πολωνία μπορεί να κέρδισε με 2-0 τα Νησιά Φερόε το βράδυ της Πέμπτης (07/09) αλλά η εικόνα της ομάδας του Φερνάντο Σάντος δεν ηταν και η καλύτερη, με τα ΜΜΕ της χώρας να κριτικάρουν έντονα τους παίκτες αλλά και τον Πορτογάλο ομοσπονδιακό.

ΠΑΟΚ: Η Πολωνία μπορεί να κέρδισε με 2-0 τα Νησιά Φερόε το βράδυ της Πέμπτης (07/09) αλλά η εικόνα της ομάδας του Φερνάντο Σάντος δεν ηταν και η καλύτερη, με τα ΜΜΕ της χώρας να κριτικάρουν έντονα τους παίκτες αλλά και τον Πορτογάλο ομοσπονδιακό.

Στους παίκτες με την χαμηλότερη βαθμολογία ήταν ο Τόμας Κεντζιόρα του ΠΑΟΚ που δέχτηκε δριμεία κριτική από το σύνολο των δημοσιογράφων που παρακολούθησαν την αναμέτρηση.

Ειναι χαρακτηριστικό ότι Κεντζιόρα βαθμολογήθηκε από την πολωνική ιστοσελίδα meczyki.pl με 2 και το σχόλιο που ακολουθεί είναι ενδεικτικό για την εικόνα του ακραίου μπακ του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο.

«Ωραία εμφάνιση κόντρα στη Γερμανία και ένα καλό 45λεπτο στο Κισινάου. Μέχρι τότε, φαινόταν ότι η υπογραφή του Τόμας Κεντζιόρα, ο οποίος ήταν συμπαγής επί θητείας του Μπρέζεκ και φαινόταν μια καλή απόφαση του Σάντος. Ο προπονητής δείχνει να είναι συνεπής γιατί έδωσε για άλλη μια φορά ευκαιρία στους ίδιους τρεις παίκτες στα μετόπισθεν (σ.σ όπως στον αγώνα τον τελευταιο χρονικά με την Μολδαβία)», γράφει αρχικά η κριτική για τον Κεντζιόρα και συνεχίζει : «Νωρίτερα, ο Γιαν Μπέντναρεκ απέτυχε και πλέον ο παίκτης του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης είχε καταστροφική εμφάνιση. Φυσικά η Πολωνία κράτησε το μηδέν και η αμυντική γραμμή δεν είχε πολλά να κάνει, μόλις όμως οι παίκτες του Φερόε πλησίαζαν την περιοχή ξεσπούσε… φωτιά.

Ο Κεντζιόρα όμως έσβησε τη φωτιά με βενζίνη. Σε δεκαπέντε λεπτά κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ο Κεντζιόρα κατάφερε: να κάνει μια πλάγιο άουτ, να κάνει ανόητα φάουλ στον αντίπαλο, να καλύψει έναν παίκτη περίπου τέσσερα μέρα και, ως… κερασάκι να ξαπλώσει στο έδαφος, δεχόμενος ντρίμπα από έναν ερασιτέχνη βετεράνο. Αν αντί για τα Φερόε είχαν παίξει καλύτεροι παίκτες απέναντι στον Κεντζιόρα θα μπορούσε να είχε γίνει το 0-1 στο 28ο λεπτό. Επομένως, δεν θα επαινέσουμε τον «Κέντι» που δεν άφησε τους αντιπάλους του να περάσουν στο κόκκινο χαλί που έστησε».

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πήρε... πάνω του ο Αλμέιδα για Κάλενς - Για αυτό τον έφερε στην ΑΕΚ - Η διαφορά με τις άλλες μεταγραφές

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags