Facebook Pixel "Κορυφαίος στόπερ για ΑΕΚ, γι’ αυτό τον έφερε τώρα ο Αλμέιδα - Παίζει Ευρώπη, ποιον βγάζει εκτός 11αδας"
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-08 20:16:00

"Κορυφαίος στόπερ για ΑΕΚ, γι’ αυτό τον έφερε τώρα ο Αλμέιδα - Παίζει Ευρώπη, ποιον βγάζει εκτός 11αδας"

του Γιώργου Κτενά
"Κορυφαίος στόπερ για ΑΕΚ, γι’ αυτό τον έφερε τώρα ο Αλμέιδα - Παίζει Ευρώπη, ποιον βγάζει εκτός 11αδας"

"Σκληρός αμυντικός, βάζει τα πόδια του στη φωτιά"! Το sportdog.gr παρουσιάζει τον Κάλενς που απέκτησε η Ένωση μετά από εισήγηση του Αργεντινού προπονητή. Ποια τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά και πώς θα ταιριάξει στην ομάδα

ΑΕΚ - Αλεξάντερ Κάλενς: Στο ρόστερ τής Ένωσης βρίσκεται, επίσημα, από το πρωί τής Παρασκευής ο διεθνής Περουβιανός άσος, καθώς η ομάδα έψαχνε για έναν ακόμα στόπερ και η λύση τού 31χρονου άσου φαίνεται ότι είναι ιδανική.

Γιατί προφανώς η επιλογή του έγινε με τη σφραγίδα τού Ματίας Αλμέιδα, καθώς ο Αργεντινός τεχνικός γνωρίζει άριστα τόσο το ποδόσφαιρο στη Λατινική Αμερική όσο και στο MLS που είχε συνυπάρξει με τον Κάλενς.

Το sportdog συνομίλησε με τον Γιάννη Ντούζγο, δημοσιογράφο που έχει εξειδίκευση στο ποδόσφαιρο της Αμερικής, προκειμένου να μάθουμε περισσότερα για τον πεπειραμένο άσο και τι κάνει στην καριέρα του τα τελευταία χρόνια.

"Καλή μεταγραφή για την ΑΕΚ - Κίνηση από το μπλοκάκι του Αλμέιδα - Για αυτό τον έφερε τώρα"

"Είναι μια καλή μεταγραφή για την ΑΕΚ, ήταν κορυφαίος στη New York City όλα αυτά τα χρόνια. Στην Ισπανία δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, αλλά είναι διεθνής με το Περού, είναι αρκετά χρόνια στην εθνική ομάδα και για τα δεδομένα της ΑΕΚ, ειδικά αυτή τη στιγμή που έχουν κλείσει οι μεταγραφές, είναι μια χαρά", ανέφερε στο αρχικό σχόλιο ο καλός συνάδελφος.

Μεταγραφή Αλμέιδα;

"Σίγουρα, ο Αλμέιδα είχε εικόνα του και θεωρώ ότι τον είχε στο μπλοκάκι του, απλά περίμενε μήπως βρεθεί κάτι άλλο και για αυτό ενεργοποίηση την περίπτωσή του τώρα".

"Έτοιμη λύση για την ΑΕΚ - Μπορεί και αριστερός μπακ - Με Βίντα στην 11άδα γιατί μπαίνει δυνατά όπως ο Μουκουντί"

Το γεγονός ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για την ώρα, δεν τον αποθάρρυνε.

"Υπάρχουν πολλά παιχνίδι σε πρωταθλημα, Ευρώπη και Κύπελλο και θα έχει χρόνο συμμετοχής σίγουρα. Είναι καλή λύση και έτοιμη για την ομάδα. Άλλωστε δεν αποκλείεται η ΑΕΚ να συνεχίσει στην Ευρώπη και να ενταχθεί στη λίστα όταν γίνουν οι αλλαγές".

Μπορεί να παίξει σε άλλη θέση;

"Είναι αριστεροπόδαρος και αυτό του δίνει τη δυνατότητα να καλύψει και τη θέση του αριστερού μπακ. Αλλά τυπικά είναι στόπερ".

Με ποιον θα ταίριαζε να παίξει ως δίδυμο στην 11άδα της ΑΕΚ;

"Νομίζω με τον Βίντα, γιατί είναι στο στιλ του Μουκουντί: Είναι δυνατός σέντερ μπακ, όχι κάτι φοβερό στην τεχνική. Αλλά είναι σκληρός, θα βάλει τα πόδια στη φωτιά, θα παίξει με δύναμη, θα μπει στη φάση. Είναι από μικρή ηλικία στην Ευρώπη, άσχετα αν έφυγε μετά, άρα δεν θέλει και χρόνο προσαρμογής, ξέρει από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο "χτύπημα" μετά τον Κάλενς - Ανακοίνωσε κι άλλη μεταγραφή η ΑΕΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags