Στην κατάσταση που περιμένει να δει ο Ματίας Αλμέιδα τους διεθνής ενόψει της διαβολοβδομάδας και για το καλό «φεγγάρι», στο οποίο βρίσκεται η ΑΕΚ μίλησε ο Γιώργος Τσακίρης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ της Ένωσης ανέφερε αρχικά ότι στον οργανισμό του συλλόγου και του προπονητικού επιτελείου υπάρχει αγωνία για να την κατάσταση που θα επιστρέψουν οι διεθνείς, προσθέτοντας ότι ο Ματίας Αλμέιδα τους περιμένει υγιείς και δυνατούς αφού έρχεται μια πολύ δύσκολη σειρά αγώνων με τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena, την Μπράιτον στην Αγγλία και εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Επίσης, υπογράμμισε ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας βρίσκονται σε καλό μομέντουμ, έρχονται από ένα καλοκαίρι που διατήρησαν το ρόστερ που έφερε τις επιτυχίες της περσινής σεζόν και ενισχύθηκαν με παίκτες όπως ο Εζέκιελ Πόνσε, ενώ κατάφερε να διατηρήσει στο ρόστερ της τον Ορμπελίν Πινέδα.

Τέλος, υπογράμμισε ότι θα συνιστά έκπληξη αν οι «κιτρινόμαυροι» προχώρησουν σε άλλη μεταγραφή, σημειώνοντας ότι πιθανότατα θα είναι 1.500 τα εισιτήρια που θα έχει η ΑΕΚ στη διάθεση της για την εκτός έδρας πρεμιέρα στο Europa League με την Μπράιτον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός ανάμεσα σε Σιμόες-Λάζαρο - "Έπαιξαν μπουνιές" για μία συνέντευξη - "Ήσουν... ρουφιάνος"! (ΦΩΤΟ)