Facebook Pixel ΑΕΚ - Ματίας Αλμέιδα: Ανατροπή στην ΑΕΚ, διώχνει νέα μεταγραφή ο Αλμέιδα - "Καψούρα" Μελισσανίδη λόγω... Ολυμπιακού!
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-10 10:00:00

Ανατροπή στην ΑΕΚ, διώχνει νέα μεταγραφή ο Αλμέιδα - "Καψούρα" Μελισσανίδη λόγω... Ολυμπιακού!

του Γιώργου Θεοδωράκη

Ήρθε το καλοκαίρι, όμως δεν υπολογίζεται από τον κόουτς. Ο Αργεντινός δεν βλέπει στον παίκτη τα στοιχεία που περίμενε και όλα δείχνουν ότι λίγο πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος, θα παραχωρηθεί σε άλλη Σουπερλιγκάτη ομάδα, ως δανεικός.

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 11 Σεπτεμβρίου και μπορεί στην επικαιρότητα της ΑΕΚ να δεσπόζει η μεταγραφή του Αλεξάντερ Κάλενς, ωστόσο υπάρχουν κι άλλα ανοικτά ζητήματα στην Ένωση.

Ένα από αυτά είναι το τι μέλλει γενέσθαι με τον Σταύρο Πήλιο και το αν θα παραμείνει στο ενεργό ρόστερ ή θα δοθεί δανεικός. Για τον Έλληνα αριστερό μπακ κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες η φημολογία ότι η Λαμία ενδιαφέρεται να τον εντάξει στο δυναμικό της με τη μορφή δανεισμού.

Είναι γνωστές οι καλές σχέσεις που διατηρούν οι Κιτρινόμαυροι με την ομάδα της Φθιώτιδας, η οποία μάλιστα αναζητά αριστερό μπακ προκειμένου να πλαισιώσει τον Σαραμαντά, που λογίζεται ως ο βασικός αριστερός οπισθοφύλακας της ομάδας. Σε αυτά προσθέστε το γεγονός ότι ο Πήλιος είναι ο τρίτος ιεραρχικά αριστερός μπακ της ΑΕΚ (δεν έχει καταφέρει να ανεβεί στην προτίμηση του Αλμέιδα πάνω από Χατζισαφί, Μοχαμάντι) και γίνεται κατανοητό το γιατί πολλοί πιστεύουν ότι το σενάριο περί παραχώρησης του παίκτη συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες να γίνει πραγματικότητα.

Άλλωστε, ενδεχόμενη συμφωνία ίσως αποδειχθεί ευεργετική για όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Ο παίκτης θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, η Λαμία θα εξασφαλίσει μία εξαιρετική λύση για τα μπακ και η ΑΕΚ θα δώσει την ευκαιρία σε έναν ταλαντούχο άσο να "ψηθεί" αγωνιστικά για ακόμα μία σεζόν.

Άσχετα από το αν ο Πήλιος δεν είναι ψηλά στις φετινές επιλογές του Αλμέιδα για το rotation, οι Κιτρινόμαυροι ποντάρουν πολλά πάνω του για το μέλλον. Τον λογίζουν ως μία σημαντική επένδυση που έχει τα φόντα να εξελιχθεί σε σημαντικό "γρανάζι" της ομάδας εν καιρώ. Μην ξεχνάμε πως προκειμένου να τον αποκτήσουν, χρειάστηκε να...  μονομαχήσουν με τον Ολυμπιακό και να πετύχουν ανατροπή στην υπόθεση, αφού ο Πήλιος φερόταν να είναι "κλεισμένος" από τους Ερυθρολεύκους.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Επέμενε" 1 χρόνο ο Αλμέιδα για Κάλενς - "Καραμπόλα" 11 εκατ. με Μπάρτσα και Μπλιντ - Πολύ κοντά και σε Άρη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags