Facebook Pixel Τρελό σενάριο που... ανάβει φωτιές στον ΠΑΟΚ - Αποχωρεί κορυφαίος άσος;
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-11 18:49:00

Τρελό σενάριο που... ανάβει φωτιές στον ΠΑΟΚ - Αποχωρεί κορυφαίος άσος;

Sportdog Team

Τι αναφέρουν δημοσιεύματα για παίκτη-κλειδιί του Δικεφάλου του Βορρά και τι ισχύει στην πραγματικότητα.

ΠΑΟΚ: Οι Βραζιλιάνοι ασχολούνται με τον Τάισον, κάνοντας λόγο για πιθανή επιστροφή του στο Πρωτάθλημα της χώρας.

Σημερινά (11/9) δημοσιεύματα στην Βραζιλία εικάζουν πως με τη λήξη του συμβολαίου του στον ΠΑΟΚ, τον Ιούνιο του 2024, ο Τάισον θα μπορούσε να επιστρέψει ως ελεύθερος στην Ιντερνασιονάλ, υπογραμμίζοντας -μάλιστα- πως η συζήτηση μπορεί να ανοίξει από τη νέα χρονιά. Στη συνέχεια του δημοσιεύματος, εικάζεται πως το όνομα του Τάισον μπορεί να προσελκύσει κι άλλες μεγάλες ομάδες της Βραζιλίας όπως η Κρουζέιρο αλλά και η Βάσκο ντα Γκάμα, ωστόσο, ο ίδιος θα έδινε προτεραιότητα στην ομάδα από το Πόρτο Αλέγκρε δεδομένης της ιστορίας που έχει γράψει εκεί.

Πάντως, η αλήθεια επί του ζητήματος είναι πως όλα όσα γράφουν στη Βραζιλία τις τελευταίες ώρες δεν αποτελούν παρά μόνο εικασίες. Ο Τάισον είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στον Δικέφαλο, έχει ξεκινήσει με εξαιρετικό τρόπο της σεζόν και έχει "δεθεί" με τους οπαδούς της ομάδας. Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν τον απασχολεί το τι θα συμβεί το καλοκαίρι του 2024, συνεπώς δεν υπάρχει καμία πληροφορία που να επιβεβιαώνει ότι έχει πάρει την απόφαση για επιστροφή στη Βραζιλία...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έρχεται ως ηγέτης στον ΠΑΟΚ ο Ντεσπόντοφ - Παίζει και φορ όπως ο Λούκας Πέρεθ - Το πλάνο για Ζίβκοβιτς"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags