Facebook Pixel Ευρώπη: Απίστευτο ΣΟΚ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο - Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ πασίγνωστος παίκτης - Μέχρι 2 χρόνια εκτός
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-11 19:39:00

Απίστευτο ΣΟΚ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο - Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ πασίγνωστος παίκτης - Μέχρι 2 χρόνια εκτός

Sportdog Team
Απίστευτο ΣΟΚ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο - Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ πασίγνωστος παίκτης - Μέχρι 2 χρόνια εκτός

Ακόμα μια σοκαριστική είδηση έρχεται από το εξωτερικό καθώς όπως έγινε γνωστό πασίγνωστος ποδοσφαιριστής βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία και κινδυνεύει να μείνει εκτός για δύο χρόνια.

Πολ Πογκμπά: Θετικός βρέθηκε ο Πολ Πογκμπά σε τεστ αντι-ντόπινγκ! Ο άλλος διεθνής μέσος, όπως αναφέρει η ιταλική αθηλτική εφημερίδα «Gazzetta dello sport», βγήκε θετικός σε τεστ αντιντόπινγκ που έγινε μετά τον αγώνα του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος ανάμεσα στην Ουντινέζε και τη Γιουβέντους, όπου κέρδισαν οι «μπιανκονέρι» με 3-0 με τον Γάλλο να βρίσκεται στον πάγκο.

Η απαγορευμένη ουσία στην οποία βρέθηκε θετικός ο Γάλλος μέσος ήταν η τεστοστερόνη και σε περίπτωση που και το δεύτερο δείγμα βρεθεί θετικό, τότε ο Πογκμπά θα περάσει την πόρτα του εθνικού δικαστηρίου κατά του ντόπινγκ προκειμένου να απολογηθεί, ενώ κινδυνεύει να μείνει εκτός αγωνστικών δραστηριοτήτων για δύο χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έρχεται μόνο για βασικός στον Ολυμπιακό - Ο... πολυεπιθετικός που κερδίσε τα πάντα" - Τέλος Έλληνας άσος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags