Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτά ισχύουν για Τάισον και επιστροφή στη Βραζιλία - Οι ομάδες που τον θέλουν και ο... άσος που έχει ο ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-13 00:41:00

Αυτά ισχύουν για Τάισον και επιστροφή στη Βραζιλία - Οι ομάδες που τον θέλουν και ο... άσος που έχει ο ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Αυτά ισχύουν για Τάισον και επιστροφή στη Βραζιλία - Οι ομάδες που τον θέλουν και ο... άσος που έχει ο ΠΑΟΚ

Τα τελευταία 24ωρα τα σενάρια περί επιστροφής του Τάισον στην Βραζιλία «οργιάζουν», ωστόσο, απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.

ΠΑΟΚ: Τα τελευταία 24ωρα τα σενάρια περί επιστροφής του Τάισον στην Βραζιλία «οργιάζουν», ωστόσο, απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για εκείνον καθώς και το καλοκαίρι, δεκάδες δημοσιεύματα από τη Βραζιλία ήθελαν τον Τάισον να βλέπει με θετικό μάτι την προοπτική επαναπατρισμού του.

Το γεγονός ότι αποτελεί έναν «θρύλο» της Ιντερνασιονάλ, σε συνδυασμό με το γεγονός πως δεν δίστασε να φύγει από την ομάδα όταν έβλεπε πως δεν υπήρχε κανένα κοινό σημείο με τον προπονητή, Μάνο Μενέζες, έχει δημιουργήσει την αίσθηση πως ο κύκλος του στην «Ίντερ» δεν έχει κλείσει.

Σημερινά δημοσιεύματα στην Βραζιλία εικάζουν πως με τη λήξη του συμβολαίου του στον ΠΑΟΚ, τον Ιούνιο του 2024, ο Τάισον θα μπορούσε να επιστρέψει ως ελεύθερος στην Ιντερνασιονάλ, υπογραμμίζοντας -μάλιστα- πως η συζήτηση μπορεί να ανοίξει από τη νέα χρονιά.

Στη συνέχεια του δημοσιεύματος, εικάζεται πως το όνομα του Τάισον μπορεί να προσελκύσει κι άλλες μεγάλες ομάδες της Βραζιλίας όπως η Κρουζέιρο αλλά και η Βάσκο ντα Γκάμα, ωστόσο, ο ίδιος θα έδινε προτεραιότητα στην ομάδα από το Πόρτο Αλέγκρε δεδομένης της ιστορίας που έχει γράψει εκεί.

Η αλήθεια είναι πως τα παραπάνω δεν είναι τίποτα περισσότερο από εικασίες, υποθέσεις εργασίας που αφορούν τον έμπειρο Βραζιλιάνο, ο οποίος δείχνει και είναι απόλυτα ικανοποιημένος στον Δικέφαλο, κάνοντας σαφές όπου βρεθεί και όπου σταθεί πως ο ΠΑΟΚ τον σεβάστηκε από την πρώτη στιγμή που τον προσέγγισε, έχοντας «χτίσει» μία σχέση εκτίμησης και αγάπης με τους οπαδούς.

Μάλιστα, ο ίδιος δεν κρύβει πως θέλει να το ανταποδώσει φέτος στο γήπεδο και δεν σκέφτεται το παραμικρό που να αφορά το μέλλον του το καλοκαίρι του 2024.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μόνο με τεράστιο "ψαλίδι" υπογράφει ο Παπασταθόπουλος - Πιθανό να... κόψει και την μπάλα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags