Facebook Pixel Φερνάντο Σάντος: Ανατροπή σκηνικού με Σάντος στην Πολωνία - Παίζει τα... ρέστα του ο Πορτογάλος
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-12 20:16:00

Ανατροπή σκηνικού με Σάντος στην Πολωνία - Παίζει τα... ρέστα του ο Πορτογάλος

Sportdog Team
Ανατροπή σκηνικού με Σάντος στην Πολωνία - Παίζει τα... ρέστα του ο Πορτογάλος

Μπορεί ο Πορτογάλος τεχνικός να βρισκόταν μια... ανάσα από την απόλυση, όμως τελικά μετά από τη συνάντηση με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας της Πολωνίας τα πράγματα άλλαξαν.

Φερνάντο Σάντος: Αλλαγή δεδομένων στην Πολωνία και στο μέλλον του Πορτογάλου τεχνικού μιας και μπορεί να ήταν στην πόρτα της εξόδου, όμως μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Τσέζαρι Κουλέσζα, την Τρίτη (12/9) αποφασίστηκε να συνεχίσει στον πάγκο μέχρι το τέλος των προκριματικών του Euro 2024.

Μάλιστα όπως αναφέρουν τα Μέσα της χώρας οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας έκαναν γνωστό στον Φερνάντο Σάντος πως αυτή θα είναι η τελευταία ευκαιρία του να δείξει βελτίωση στην εικόνα της ομάδας και να φέρει θετικά αποτελέσματα, με τα ρεπορτάζ πάντως να τονίζουν πως η απόφαση της απόλυσης είναι δεδομένη, ενώ οι  Μάρεκ Παπσούν, Γιαν Ούρμπαν και Σκόρτσα φαίνονται οι επικρατέστεροι να τον διαδεχθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η επόμενη μεγάλη γεννιά του ΠΑΟ - Ο γκολτζής Νταμπίζας, ο στόπερ του Γιοβάνοβιτς και ο βασικός φορ (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags