Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Φιάσκο ΠΑΟΚ, "κλαίει" 2.5 εκατ. ο Σαββίδης - Τον έδωσε ο Γιοβάνοβιτς στον Αστέρα, αρνήθηκε να πάει ο παίκτης!
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-13 15:00:00

Φιάσκο ΠΑΟΚ, "κλαίει" 2.5 εκατ. ο Σαββίδης - Τον έδωσε ο Γιοβάνοβιτς στον Αστέρα, αρνήθηκε να πάει ο παίκτης!

Οι Μιχείες
Φιάσκο ΠΑΟΚ, "κλαίει" 2.5 εκατ. ο Σαββίδης - Τον έδωσε ο Γιοβάνοβιτς στον Αστέρα, αρνήθηκε να πάει ο παίκτης!

Ούτε ο Πάμπλο Γκαρσία δεν τον ήθελε στον Πανσερραϊκό! Για ποιον παίκτη του Δικεφάλου ο Ζοσέ Μπότο... κορόιδεψε την διοίκηση και ποιος είναι ο παίκτης του Τριφυλλιού, που παρότι βλέπει ότι δεν υπάρχει χώρος να παίζει φέτος, αρνήθηκε να πάει δανεικός σε άλλη ελληνική ομάδα;

Για τον Πορτογάλο χαφ, Φελίπε Σοάρες, σίγουρα Σαββίδης/Γκοντσάρεβα... κλαίνε με μαύρο δάκρυ τα 2.500.000 ευρώ που τους έπεισε ο Ζοζέ Μπότο να σκάσουν στην Μορεϊρενσε για την αγορά του, το Γενάρη του 2022!!

Μπορεί ο πρώην Αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ να τους πλάσαρε ότι είναι αυθεντικό ταλέντο της Μπενφίκα που είχε χάσει το δρόμο του, τον οποίο θα ξανάβρισκε στην Τούμπα, αλλά εν τέλει εξελίχθηκε σε μεγάλο μεταγραφικό φιάσκο. Ο Λουτσέσκου είδε και αποείδε με την περίπτωση του αφήνοντας τον εκτός ευρωπαϊκής λίστας ενώ μάταια οι υπεύθυνοι του δικεφάλου προσπάθησαν να του βρουν ομάδα στη Superleague για να πάει δανεικός!! Μέχρι και το δικό τους παιδί, ο Πάμπλο Γκαρσία τον απέρριψε στον Πανσερραϊκό ενώ δεν έκανε γκελ ούτε στον ΠΑΣ Γιάννινα ούτε στον Αστέρα Τρίπολης, όπου επίσης προτάθηκε.

Ο τελευταίος στο φινάλε του καλοκαιρινού μεταγραφικού παζαριού καιγόταν για την απόκτηση ενός aggressive αμυντικού χαφ & με τη σύμφωνη γνώμη του coach Ράσταβατς οι Τριπολιτσιώτες ζήτησαν από τον Παναθηναϊκό τον Ενίς Τσοκάι, πρόθυμοι να αναλάβουν ολόκληρο το συμβόλαιό του για την τρέχουσα σεζόν.

Οι Γιοβάνοβιτς και Παπαδημητρίου δεν είχαν αντίρρηση αλλά ο ίδιος ο Αλβανός μέσος (αγορά 1.200.000 τον περσινό Σεπτέμβριο, ποσό που κι αυτός δεν δικαιολόγησε) δεν θέλησε να μετακινηθεί ως δανεικός στον Αστέρα... Παρότι γνωρίζει πώς με την φετινή αναβάθμιση της μεσαίας γραμμής των πρασίνων πάρα πολύ δύσκολο θα είναι να βρει θέση ακόμα και στο rotation της ομάδας του...

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έκοψε" top όνομα ο ΠΑΟ λόγω... φυλακής - Ούτε ο Μέντες δεν μπόρεσε να φέρει τον Νο1 στόχο του Ολυμπιακού! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags