Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Γκολτζής... Ντι Μαρία για Παναθηναϊκό - Μεταγραφή εκατομμυρίου - Θα έχει θέμα με Γιοβάνοβιτς"
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-13 17:11:00

"Γκολτζής... Ντι Μαρία για Παναθηναϊκό - Μεταγραφή εκατομμυρίου - Θα έχει θέμα με Γιοβάνοβιτς"

του Γιώργου Κτενά
"Γκολτζής... Ντι Μαρία για Παναθηναϊκό - Μεταγραφή εκατομμυρίου - Θα έχει θέμα με Γιοβάνοβιτς"

Παίκτης που θα δώσει επιτέλους λύσεις στο Τριφύλλι! Ποιο είναι το νέο όνομα που εξετάζουν οι Πράσινοι από τη Λατινική Αμερική, τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά και ποιο το μεγάλο του πλεονέκτημα και μειονέκτημα. Διαβάστε στο sportdog.gr

Παναθηναϊκός: Μια ψαγμένη περίπτωση από το Μεξικό έχει στη λίστα του το Τριφύλλι, για την ενίσχυση του ρόστερ του, καθώς σύμφωνα με την πληροφορία που υπάρχει, έχει ξεχωρίσει η περίπτωση του Χουάν Ντομίνγκες.

Πρόκειται για 25χρονο Μεξικανό εξτρέμ, που έχει συμβόλαιο με την Τολούκα (τον απέκτησε το καλοκαίρι από την Ατλάντε), και μέχρι στιγμής έχει πετύχει πιστωθεί 4 γκολ και 1 ασίστ σε 7 παιχνίδια. Προφανώς η περίπτωση μοιάζει εξαιρετική για να ενισχύσει η ομάδα το δεξί "φτερό" της επίθεσης, ειδικά από τη στιγμή που παραμένει ενεργό το σενάριο για το μέλλον του Βέρμπιτς μακριά από την ομάδα.

 Η τιμή του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο αυτή τη στιγμή είναι κάτω από το 1 εκατ. ευρώ, ενώ είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι δεν έχει αγωνιστεί ποτέ μακριά από την πατρίδα του. Είναι ταχύς και κινητικός, "μέσα" στις φάσεις, δοκιμάζει τα πόδια του έξω από την περιοχή, κοντρολαρισμένος με την μπάλα στα πόδια.

"Ξεχωρίζει φέτος - Ψάχνει για γκολ ο Παναθηναϊκός - Πατάει περιοχή και σκοράρει"

Το sportdog ζήτησε τη βοήθεια του δημοσιογράφου Γιάννη Ντούζγου, που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στο Μεξικό, προκειμένου να συγκεντρώσουμε περισσότερες πληροφορίες για την περίπτωση του Ντομίνγκες για να εμπλουτίσουμε το ρεπορτάζ.

Γιάννη, ποια είναι η άποψη που έχεις για τον παίκτη;

"Εξτρέμ είναι, φέτος είχε πάρει μεταγραφή και παίζει καλά. Στις αρχές της δεκαετίες είχε κάνει με την Ατλάντε καλές εμφανίσεις. Φέτος έχει ξεχωρίσει με 7 συμμετοχές και 4 γκολ, ωστόσο φαίνεται ότι είναι προς την έξοδο από την Τολούκα".

Μπορεί να σταθεί στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο;

"Ο Παναθηναϊκός ψάχνεται για να έχει περισσότερα γκολ, γιατί ο Σπόραρ, ο Βέρμπιτς και οι υπόλοιποι δεν είναι ξεκάθαροι γκολτζήδες. Ο Ντομίνγκες είναι τέτοιος παίκτης, μπορεί να δημιουργήσει φάση από το πουθενά, παίζει δεξί εξτρέμ, πατάει περιοχή και σκοράρει".

"Ίσως έχει θέμα με Γιοβάνοβιτς - Στο στιλ του Ντι Μαρία - Πάνω από 1 εκατ. ευρώ"

Με ποιους θα ταίριαζε στην 11άδα του Παναθηναϊκού;

"Είναι για δεξιός εξτρέμ, αυτός ο εξτρέμ που περιμένεις να βάλει γκολ, να δώσει ασίστ, να κάνει ντρίπλες, αλλά έχει ξεκάθαρο ρόλο εξτρέμ. Δεν είναι μαθημένος να βοηθάει στην άμυνα δηλαδή, κι ίσως εκεί έχει θέμα με τον Γιοβάνοβιτς που θέλει να συμμετέχει και στην άμυνα. Είναι στο στιλ του Ντι Μαρία, αλλά όχι τόσο ποιότικος. Εξτρέμ που ξέρει μπάλα και βοηθάει την ομάδα ".

Πόσα χρήματα πιστεύεις ότι χρειάζονται για να προχωρήσει η μεταγραφή του;

"Θα χρειαστούν πάνω από 1 εκατ. ευρώ για να προχωρήσει η μεταγραφή. Είναι σε καλή ηλικία και πολλοί από το μεξικανικό πρωτάθλημα έρχονται στην Ευρώπη. Αλλά είναι ερωτηματικό για τον Παναθηναϊκό, γιατί ο Γιοβάνοβιτς θα έχει απαιτήσεις από τους παίκτες και στην άμυνα. Στο Μεξικό είναι πιο θεαματικό το ποδόσφαιρο, όχι τόσο τακτικό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φιάσκο ΠΑΟΚ, "κλαίει" 2.5 εκατ. ο Σαββίδης - Τον έδωσε ο Γιοβάνοβιτς στον Αστέρα, αρνήθηκε να πάει ο παίκτης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags