Facebook Pixel Στημένα: Ξέσπασμα για τα στημένα: "Η ΕΠΟ ασχολείται με το πώς θα γλιτώνουν οι στοιχηματζήδες, όχι με το ποδόσφαιρο"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-14 14:23:00

Ξέσπασμα για τα στημένα: "Η ΕΠΟ ασχολείται με το πώς θα γλιτώνουν οι στοιχηματζήδες, όχι με το ποδόσφαιρο"!

Sportdog Team
Ξέσπασμα για τα στημένα: "Η ΕΠΟ ασχολείται με το πώς θα γλιτώνουν οι στοιχηματζήδες, όχι με το ποδόσφαιρο"!

Ο Νίκος Αθανασίου αναφέρθηκε στον αστείο, όπως τον χαρακτήρισε, νέο κώδικα δεοντολογίας της ΕΠΟ και τη νομιμοποίηση ουσιαστικά του "στησίματος" αγώνων από μέρους της.

Λάβρος κατά της ΕΠΟ με αφορμή το νέο κώδικα δεοντολογίας και την χθεσινή της ανακοίνωση υπήρξε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Νίκος Αθανασίου!

«Θα μου επιτρέψετε να ξεκινήσω με τον νέο κώδικα δεοντολογίας της ΕΠΟ, μιλάμε για αστείο. Ότι θα φτάναμε σε ένα σημείο το 2023, επίσημα, η Ομοσπονδία επί της ουσίας να επιτρέπει να στήνονται παιχνίδια και να μην τιμωρούνται οι ομάδες, δεν το περίμενα. Σαν να τους λέει κάνε το και δεν τρέχει τίποτα. Και αναρωτιέμαι, το ελληνικό κράτος έχει καταλάβει τι σημαίνει αυτό; Η ΟΥΕΦΑ, η ΦΙΦΑ, γνωρίζουν ότι υπάρχει ένα μέλος τους που επιτρέπει να στήνονται να παιχνίδια; Είναι δυνατόν; Πού έχει φτάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο;

Η ίδια η Ομοσπονδία πως δεν ασχολείται με την ανεύρεση προπονητικού κέντρου, πως θα χρησιμοποιούν οι ομάδες περισσότερους Έλληνες και ασχολείται με το πως θα γλιτώνουν οι στοιχηματζήδες; Είναι πραγματικά απίστευτο. Η συντριπτική πλειοψηφία όσων είναι στην ΕΠΟ δεν ενδιαφέρεται για το ποδόσφαιρο. Λίγο ντροπή να νιώσουμε. Αντί να δίνουν το παράδειγμα, βουτάνε το ποδόσφαιρο ακόμα πιο βαθιά», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο «βαρύ» πρόγραμμα που ακολουθεί για το Τριφύλλι, αρχής γενομένης από το εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι «από το Σάββατο ξεκινάει ένας Γολγοθάς για τον Παναθηναϊκό, που μέσα σε ένα διάστημα 20 ημερών θα δώσει πολύ σημαντικά παιχνίδια και η διαχείριση του Γιοβάνοβιτς θα παίξει μεγάλο ρόλο. Θα πρέπει να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα από όσο το δυνατόν περισσότερους ποδοσφαιριστές, Θα χρησιμοποιηθούν 17-18 παίκτες, ακόμα και κάποιοι που ενδεχομένως να μην ήταν στο μυαλό μας βασικοί. Δεν μπορω να ξεχωρίσω πρωτάθλημα ή Ευρώπη, πρέπει να πάρει όσο περισσότερους βαθμούς μπορεί».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην πιθανή 11άδα του Παναθηναϊκού, επισημαίνοντας ότι ο Μλαντένοβιτς έχει λίγες περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει στο Αγρίνιο, ενώ άφησε ανοιχτή και την συμμετοχή του Βέρμπιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκαλύψεις "φωτιά" από Αλαφούζο: "Το 2012 θα μπορούσα να αφήσω τον ΠΑΟ να χρεοκοπήσει, αλλά..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags