Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Με βασικούς στο Αγρίνιο ο ΠΑΟ - Σχόλιο Νικολογιάννη για τις αποκαλύψεις Αλαφούζου - Αναφορά σε Νίκα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-14 14:52:00

Με βασικούς στο Αγρίνιο ο ΠΑΟ - Σχόλιο Νικολογιάννη για τις αποκαλύψεις Αλαφούζου - Αναφορά σε Νίκα!

Sportdog Team
Με βασικούς στο Αγρίνιο ο ΠΑΟ - Σχόλιο Νικολογιάννη για τις αποκαλύψεις Αλαφούζου - Αναφορά σε Νίκα!

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το ματς του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό και στην εφ όλης της ύλης συνέντευξη του Γιάννη Αλαφούζου.

Με τους παίκτες που είχε ξεκουράσει προηγουμένως θα παραταχθεί στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός, για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό, όπως εκτίμησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.\

«Έκανε μια πιο χαλαρή προπόνηση σήμερα ο Παναθηναϊκός, πάντα προπαραμονή του αγώνα ο Γιοβάνοβιτς κάνει ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα και την παραμονή ασχολείται με στημένες φάσεις κα τακτική. Αύριο θα μπορούμε να πούμε περισσότερα για την 11άδα αν και θα είναι πάνω κάτω όπως τα είπαμε τις προηγούμενες μέρες, Δε βλέπω κάτι διαφορετικό τελείως. Θα παίξει πιο πολύ με τους “βασικούς”, αν δεν τους βάλει θα έχουν μείνει για δύο εβδομάδες χωρίς παιχνίδι», είπε σχετικά.

Σχολιάζοντας την μεγάλη συνέντευξη του Γιάννη Αλαφούζου στο BBC, ο ρεπόρτερ του σταθμού ξεχώρισε την αναφορά του ιδιοκτήτη του Τριφυλλιού στην περίοδο 2017-18.

Ο Νικολογιάννης αναφέρθηκε και στο γκολ του Νίκα στο χθεσινό ματς Κυπέλλου, το οποίο έδωσε στον Λεβαδειακό τη νίκη-πρόκριση κόντρα στην Ηλιούπολη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags