Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ήρθε Ελλάδα και μοίρασε χρήμα ο Σαββίδης - Υπέγραψε μόνος του top όνομα - Τεράστια επένδυση και μια πώληση!
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-14 16:24:00

Ήρθε Ελλάδα και μοίρασε χρήμα ο Σαββίδης - Υπέγραψε μόνος του top όνομα - Τεράστια επένδυση και μία πώληση!

του Λάζαρου Γεωργίδη

Απαντάει στις φήμες και χτίζει ομάδα για τίτλο! Η επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη συνοδεύτηκε με εντυπωσιακές μεταγραφές, ενώ η τελευταία ανακοίνωση αποκαλύπτει το σχέδιο που έχουν στον Δικέφαλο. Τι άλλο ετοιμάζει;

ΠΑΟΚ - Αντρίγια Ζίβκοβιτς: Πρώτο θέμα στην επικαιρότητα του Δικέφαλου αποτελεί η είδηση για τη συμφωνία υπογραφής νέου συμβολαίου, καθώς υπάρχουν πολλοί και σημαντικοί συμβολισμοί.

Αλλά ας αρχίσουμε με μια είδηση: Υπήρχε το ενδεχόμενο πώλησης του Ζίβκοβιτς τον προσεχή Γενάρη αν ο παίκτης δεν ανανέωνε μέσα στο φθινόπωρο (το τρέχον συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2024). Οι επαφές για το νέο συμβόλαιο είχαν αρχίσει λίγο πριν από το φινάλε τής περσινής σεζόν, η οποία όμως δεν έληξε με τον καλύτερο τρόπο για τον σύλλογο (το αντίθετο, μάλιστα!). Με αποτέλεσμα να δοθεί νέο ραντεβού για το φθινόπωρο. Όπως και έγινε και, τελικά, υπήρξε συμφωνία. Αν, όμως, δεν υπήρχε, ήταν δεδομένη η προσπάθεια για πώλησή του τον προσεχή Γενάρη.

Τι άλλαξε και ανέβηκε η απόδοσή του

Αγωνιστικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι την πρώτη χρονιά ήταν εξαιρετικός, αλλά τις επόμενες δύο (λόγω και των πολλών αγωνιστικών υποχρεώσεων που τον είχαν κουράσει, αν και ποτέ δεν παρουσιάστηκε αδιάφορος στους αγώνες) δεν ήταν καλός. Φέτος πάλι είναι πολύ καλός, έχει αρχίσει πολύ καλά τη σεζόν με τη φανέλα του συλλόγου.

Τι έχει αλλάξει; Μεταξύ άλλων έχει γαληνέψει πολύ στα προσωπικά του ο Αντρίγια, δεδομένης τής σχέσης του με Θεσσαλονικιά που τον έχει ηρεμήσει. Κι αυτό βγαίνει στο γήπεδο, φαίνεται στον τρόπο που έχει απελευθερωθεί πνευματικά.

Μήνυμα Σαββίδη με τον Αντρίγια

Με την κίνηση της παραμονής τού Ζίβκοβιτς ο Ιβάν Σαββίδης έδειξε ότι είναι πιο πολύ εδώ παρά ποτέ, αν και έτσι κι αλλιώς φέτος το καλοκαίρι έκανε 7 πολύ δυνατές μεταγραφές (τις 5 από τις οποίες τις έκανε από τη στιγμή που ήρθε στη Xαλκιδική το καλοκαίρι o Ιβάν), με μέλλον για την ομάδα - Αν και υπάρχουν οι οικονομικοί περιορισμοί που έχουμε αναλύσει κι άλλες φορές, λόγω του πολέμου Ρωσίας-Ουκρανίας.

Μάλιστα, σε μια εποχή που ακούγονται τα μύρια όσα για τον Σαββίδη και το μέλλον του στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, ετοιμάζει νέα επένδυση στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης (ύψους 150 εκατ. ευρώ) και στο Πόρτο Καρράς (ύψους 40 εκατ. ευρώ), ενδεικτικό των προθέσεών του.

Πότε θα πουλήσει τον Ζίβκοβιτς

Για να επιστρέψουμε αμιγώς στο θέμα τού Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που ο ΠΑΟΚ τον κράτησε στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2027, στον σύλλογο περιμένουν τόσο τη φετινή αγωνιστική περίοδο και το 2024-25, θα βγάλει μάτια με τη φανέλα του κλαμπ. Κι εκεί, ίσως, να φτάσει η στιγμή για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Μάλιστα, υπάρχουν φωνές στη Θεσσαλονίκη που αναφέρουν ότι αν κάνει δύο καλές σεζόν με τον ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και, κυρίως, στην Ευρώπη, στα 28-29 του τότε,  θα μπορεί να χτυπήσει μια καλή μεταγραφή που θα φέρει και στα ταμεία της ΠΑΕ πολλά χρήματα. 10+ εκατ. ευρώ είναι το ποσό που ακούγεται στη συμπρωτεύουσα, αλλά μέχρι τότε έχουμε καιρό για να τα δούμε αυτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φιάσκο ΠΑΟΚ, "κλαίει" 2.5 εκατ. ο Σαββίδης - Τον έδωσε ο Γιοβάνοβιτς στον Αστέρα, αρνήθηκε να πάει ο παίκτης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags