Facebook Pixel Άρης: "Μπελάδες" για Άρη - Στον... αέρα το μέλλον ξένου παίκτη - Καραδοκούν ΠΑΟ και ΑΕΚ για... ντου
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-15 00:05:00

"Μπελάδες" για Άρη - Στον... αέρα το μέλλον ξένου παίκτη - Καραδοκούν ΠΑΟ και ΑΕΚ για... ντου

Sportdog Team
"Μπελάδες" για Άρη - Στον... αέρα το μέλλον ξένου παίκτη - Καραδοκούν ΠΑΟ και ΑΕΚ για... ντου

Στα... κάρβουνα είναι ο Θοδωρής Καρυπίδης μιας και η ανανέωση ξένου ποδοσφαιριστή των Κίτρινων είναι στον... αέρα, ενώ Πράσινοι και Ένωση περιμένουν να κάνουν την κίνησή τους.

Άρης: Ο Αρης έχει στη διάθεσή του τρεισήμισι μήνες για να αλλάξει το κλίμα στις επαφές με τον Φαμπιάνο Λέισμαν και να τον πείσει να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο. Αυτή η υπόθεση δεν είναι εύκολη για πολλούς λόγους με βασικότερο το ενδιαφέρον που υπήρξε για τον Βραζιλιάνο από ομάδες με μεγαλύτερη οικονομική δυνατότητα.

Σαν την Κράσνονταρ, όπως είχε παραδεχθεί ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα, αλλά και μια ομάδα από την Αραβία η οποία δεν ήθελε να πληρώσει αποζημίωση κι έτσι δεν προχώρησε η όλη υπόθεση. Τον περασμένο Γενάρη, η ρωσική ομάδα είχε καταθέσει πρόταση (περίπου) μισού εκατομμυρίου ευρώ αλλά εκείνο το διάστημα ο Αρης δεν είχε την πολυτέλεια όχι μόνο να πουλήσει αλλά ούτε καν να σκεφτεί την προσφορά, ειδικά από τη στιγμή που το ενδιαφέρον επισημοποιήθηκε στα «τελειώματα» της μεταγραφικής περιόδου. 

Το όνομα του έμπειρου κεντρικού αμυντικού είχε αναφερθεί και για ελληνικές ομάδες. Επί της ουσίας, σε πρώτη φάση είναι αναγκαίο να μπουν οι βάσεις για μια συζήτηση η οποία μπορεί να οδηγήσει σε τελική συμφωνία. Αυτό άφησε να εννοηθεί εξάλλου ο παίκτης και με τις προχθεσινές τοποθετήσεις του, μέσα από την άρνησή του να σχολιάσει το παραμικρό.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags