Facebook Pixel ΠΣΑΠΠ: Απίστευτο! Παίκτης της ΑΕΛ έχασε το σπίτι από τις καταστροφές και τώρα τον διώχνουν από την ομάδα
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-16 07:09:00

Απίστευτο! Παίκτης της ΑΕΛ έχασε το σπίτι από τις καταστροφές και τώρα τον διώχνουν από την ομάδα

Sportdog Team
Απίστευτο! Παίκτης της ΑΕΛ έχασε το σπίτι από τις καταστροφές και τώρα τον διώχνουν από την ομάδα

Απίστευτη ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας καθώς ο πρώην αρχηγός των Βυσσινί που είναι ανάμεσα στους πληγέντες από την κακοκαιρία Daniel ενημερώθηκε από την ΠΑΕ πως το συμβόλαιό του θα λυθεί.

ΠΣΑΠΠ: Τρομερά πράγματα στη Λάρισα μιας και όπως έγινε γνωστό ο Κώστας Θεοδωρόπουλος, πρώην αρχηγός και τερματοφύλακας της ΑΕΛ, αφού έχασε το πατρικό του σπίτι, αλλά και η αδελφή του το δικό της λόγω της κακοκαιρίας Daniel, είδε και την ομάδα του να του δείχνει την πόρτα της εξόδου.

Πιο συγκεκριμένα ο έμπειρος τερματοφύλακας, που αναρρώνει από τη ρήξη χιαστού που υπέστη τον περασμένο Φεβρουάριο, έμαθε ότι η ΑΕΛ θέλει να του λύσει το συμβόλαιό του, λόγω αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς, με τον ΠΣΑΠΠ να στέκεται στο πλευρό του.

«Η Θεσσαλία βίωσε τον όλεθρο, την καταστροφή και δυστυχώς τον θάνατο, αφού η κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή άφησε πίσω της νεκρούς και διαλυμένες περιουσίες που αντιστοιχούσαν στους κόπους μιας ζωής.

Ο ΠΣΑΠΠ συμπαραστέκεται στον Κώστα Θεοδωρόπουλο, τον συνάδελφό μας της ΠΑΕ ΑΕΛ που συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των πληγέντων, καθώς αντίκρισε κατεστραμμένο το πατρικό του σπίτι αλλά εκείνο της αδερφής του που βρίσκονταν στις Εργατικές Κατοικίες της Γιάννουλης», αναφέρει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Γιατί καθυστερεί η Νέα Τούμπα, διαθέσιμα τα κεφάλαια - Μένει Ελλάδα ο Σαββίδης, απαντάει με το πρωτάθλημα"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags