Facebook Pixel Άιντραχτ Φρανκφούρτης: "Συναγερμός" στον ΠΑΟΚ ενόψει Άιντραχτ - Έρχονται Τούμπα Γερμανοί οπαδοί - Τόσα εισιτήρια δόθηκαν
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-15 22:04:00

"Συναγερμός" στον ΠΑΟΚ ενόψει Άιντραχτ - Έρχονται Τούμπα Γερμανοί οπαδοί - Τόσα εισιτήρια δόθηκαν

Sportdog Team
"Συναγερμός" στον ΠΑΟΚ ενόψει Άιντραχτ - Έρχονται Τούμπα Γερμανοί οπαδοί - Τόσα εισιτήρια δόθηκαν

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει για τους οπαδούς της γερμανικής ομάδας η αναμέτρηση με τον Δικέφαλο του Βορρά στις 5 Οκτωβρίου και όπως έγινε γνωστό κατάφεραν μάλιστα να κλείσουν και αρκετά εισιτήρια για τον αγώνα.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Πολύ σημαντική είναι η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη γερμανική ομάδα, στις 5 Οκτωβρίου στην Τούμπα, για κάτι που συμφωνούν και οι φιλοξενούμενοι που μάλιστα μέσω ενημέρωσης έκαναν γνωστό πως πήραν 1450 εισιτήρια για τον αγώνα, με τη διάθεσή τους να ξεκινάει σήμερα, Παρασκευή (15/9).

Όπως έγινε και στον αγώνα με τη Χαρτς, οι οπαδοί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα μεταβούν στην Τούμπα με λεωφορεία από το κέντρο της πόλης ενώ η γερμανική ομάδα αναλαμβάνει όλες τις λεπτομέρειες και την οργάνωση της μετακίνησής τους, ενώ σε ανακοίνωσή του ο γερμανικός σύλλογος εκαθαρίζει πως δε θα πρέπει να πάρει κανείς εισιτήριο από οπουδήποτε αλλού, πέρα από το ίδιο το κλαμπ, ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα με την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν έπαιξε ποτέ στον Ολυμπιακό, πωλήθηκε 1 εκατ. και πήρε συμβόλαιο 2.4 εκατ. - Χάλασε η μεταγραφή Σισέ!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags