Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Κίριλ Ντεσπόντοφ: Η απόλυτη σύγκριση Νάρεϊ με Ντεσπόντοφ - Ποιος ταιριάζει στον ΠΑΟΚ, το step up και τα 3 εκατομμύρια
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-15 17:10:00

Η απόλυτη σύγκριση Νάρεϊ με Ντεσπόντοφ - Ποιος ταιριάζει στον ΠΑΟΚ, το step up και τα 3 εκατομμύρια

του Γιώργου Κτενά

Το φετινό καλοκαίρι έφερε μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ του Δικεφάλου, με την διοίκηση να πουλάει παίκτες με καλά χρήματα, αλλά και να τους αντικαθιστά με θεωρητικά καλύτερους. Θα βγει όμως αυτό και στο χορτάρι;

ΠΑΟΚ - Κίριλ Ντεσπόντοφ: Στους ρυθμούς τού διεθνή Βούλγαρου άσου κινούνται στον Δικέφαλο καθώς, μαζί με την ανανέωση στο συμβόλαιο του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, κυριαρχεί στο ρεπορτάζ του συλλόγου το όνομά του.

Ο 26χρονος εξτρέμ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα, στην οποία είναι αρχηγός και έχει στηθεί όλη γύρω από αυτόν, και έχει ενταχθεί στις προπονήσεις του Δικέφαλου. Προφανώς βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και το μόνο που χρειάζεται είναι να προσαρμοστεί στον οργανισμό του ΠΑΟΚ.

Ήδη από τις πρώτες ημέρες τής παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη έχει δείξει ότι είναι πολύ κινητικός εξτρέμ που δοκιμάζει διαρκώς τα πόδια του, ενώ παρά το γεγονός ότι είναι κεντρικό πρόσωπο στην ομάδα αυτό το διάστημα, είναι απόλυτα προσγειωμένος

Ο ΠΑΟΚ έβγαλε από τα ταμεία του 3 εκατ. ευρώ για να καλύψει το κενό τού Κάλεντ Νάρεϊ στην 11άδα, τον οποίο είχε πουλήσει λίγες ημέρες νωρίτερα με 1,5 εκατ. ευρώ. Ο Γερμανός εξτρέμ, μάλιστα, έχει κάνει ήδη το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα, την Αλ Καλίτζ της Σαουδικής Αραβίας - Με το sportdog να απευθύνεται στον Δημήτρη Σιώρη, δημοσιογράφο που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στη χώρα, για να δούμε τι κερδίζει και τι χάνει στα εξτρέμ του ο Δικέφαλος.

"Με Νάρεϊ σημαντικό διπλό με 10 παίκτες - Step up ο Ντεσπόντοφ - Ταβάνι στον ΠΑΟΚ"

"Για την ώρα ο Νάρεϊ έχει παίξει σε ένα παιχνίδι ως αλλαγή, μπήκε στο 65ο λεπτό, με 10 παίκτες μάλιστα η ομάδα του στο γήπεδο εκείνη τη στιγμή και βοήθησε να βάλουν 2 γκολ. Βοήθησε δηλαδή για να πάρουν σπουδαίο διπλό από την Αλ Σαμπάμπ", ήταν το αρχικό σχόλιο του Δ. Σιώρη στο sportdog.

Θεωρείς ότι ο ΠΑΟΚ βγήκε κερδισμένος από την αποχώρηση του Νάρεϊ, που έφερε την έλευση του Ντεσπόντοφ;

"Θεωρητικά τουλάχιστον είναι step up ο Ντεσπόντοφ, από την άποψη ότι είχε σταθερά πολλά γκολ και ασίστ με τη Λουντογκόρετς, είναι σε καλύτερη ηλικία από τον Νάρεϊ που, μεταξύ άλλων, είχε δείξει ότι είχε πιάσει αγωνιστικό ταβάνι στον ΠΑΟΚ. Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι το πρωτάθλημα της Βουλγαριάς δεν είναι κάτι σημαντικό".

Είναι μεγάλη η διαφορά σε σχέση με το ελληνικό;

"Είναι πιο χαμηλού επιπέδου το πρωτάθλημα της Βουλγαρίας, αν και η Λουντογκόρετς είναι ομάδα που ξεχωρίζει και από αυτή την άποψη κάτι δείχνει η παρουσία του Ντεσπόντοφ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Γιατί καθυστερεί η Νέα Τούμπα, διαθέσιμα τα κεφάλαια - Μένει Ελλάδα ο Σαββίδης, απαντάει με το πρωτάθλημα"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags