Facebook Pixel Μαντί Καμαρά: Ανεβάζει τον πήχη ενόψει ΑΕΚ ο Καμαρά - "Είμαστε καλύτεροι από πέρσι" - Αυτός ο παίκτης θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-15 22:46:00

Ανεβάζει τον πήχη ενόψει ΑΕΚ ο Καμαρά - "Είμαστε καλύτεροι από πέρσι" - Αυτός ο παίκτης θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό

Sportdog Team
Ανεβάζει τον πήχη ενόψει ΑΕΚ ο Καμαρά - "Είμαστε καλύτεροι από πέρσι" - Αυτός ο παίκτης θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό

Δηλώσεις ενόψει του ντέρμπι με την Ένωση έκανε ο Αφρικανός μέσος των Ερυθρόλευκων, όπου σημείωσε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα φέτος είναι καλύτερη από την περσινή.

Μαντί Καμαρά: Έτοιμοι για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς, κόντρα στην ΑΕΚ, είναι οι Ερυθρόλευκοι και ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής μιλώντας στην κάμερα της Cosmote Sports ανέφερε πως οι Πειραιώτες είναι καλύτεροι από πέρσι, ενώ παράλληλα σημείωσε ότι ο Σολμπάκεν όταν πάρει χρόνο θα δώσει σημαντικές βοήθειες.

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ:

"Είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είμαστε έτοιμοι για αυτό, έχουμε δουλέψει πολύ τις τελευταίες μέρες και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη για να συνεχίσουμε στον δρόμο που έχουμε χαράξει έως τώρα".

Για την παράδοση που έχει να σκοράρει απέναντι στην "Ένωση":

"Όλοι θα παίξουμε για να κερδίσουμε. Δεν έχει σημασία αν θα βάλω γκολ η όχι. Θέλουμε να κερδίσουμε. Να κερδίσουμε και ας το βάλει ο Ελ Κααμπί".

Για τις διαφορές που βλέπει επιστρέφοντας στην ομάδα:

"Νομίζω πως έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Πολύ καλύτερη από την περσινή. Έχουμε νέους παίκτες, νέα νοοτροπία και θέλουμε να προσαρμοστούμε όλοι γρήγορα και να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε".

Για τον Σολμπάκεν:

"Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και ένα πολύ καλό παιδί. Νομίζω θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για το καλό της ομάδας", είπε ο Μαντί Καμαρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με Βαλμπουενά - "Χαλάει" τη συμφωνία του με Μαρινάκη - Γίνεται... Καρεμπέ σε άλλη μεγάλη ομάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags