Facebook Pixel Υπουργείο Αθλητισμού: Ολοκληρωτικό στοπ για τους φίλους του ΠΑΟ με Παναιτωλικό - Ανακοίνωση που αλλάζει τα πάντα από Βρούτση
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-15 21:24:00

Ολοκληρωτικό στοπ για τους φίλους του ΠΑΟ με Παναιτωλικό - Ανακοίνωση που αλλάζει τα πάντα από Βρούτση

Sportdog Team
Ολοκληρωτικό στοπ για τους φίλους του ΠΑΟ με Παναιτωλικό - Ανακοίνωση που αλλάζει τα πάντα από Βρούτση

Χωρίς τους φίλους τους θα αγωνιστούν οι Πράσινοι κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου καθώς όπως έγινε γνωστό από τον υπουργό Αθλητισμού απαγορεύεται και η μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών.

Υπουργείο Αθλητισμού: Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων του Παναθηναϊκού για τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό το Σάββατο (16/9) απαγόρευσε ο Γιάννης Βρούτσης, λόγω σοβαρών λόγων διασφάλισης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, μετά από εισήγησης της αστυνομικής διεύθυνσης Αρκαδίας.

"Επίσης κατόπιν σχετικών αιτημάτων των κατά τόπους αστυνομικών διευθύνσεων αποφάσισε:

- Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ , καθώς και διάθεσης εισιτηρίων σε αυτούς, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2023-2024, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΚΗΦΙΣΙΑ - Π.Α.Ε. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ , ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 17/09/2023 και ώρα 18:00, στο γήπεδο Καισαριανής «Μιχάλης Κρητικόπουλος», για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

- Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2023-2024, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 17/09/2023 και ώρα 15:00 στο γήπεδο «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ», στην Τρίπολη, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

- Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας του Πανιωνίου καθώς και της διάθεσης εισιτηρίων σε αυτούς κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Ποδοσφαίρου του Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023 – 2024 μεταξύ των ομάδων Προοδευτική και Πανιωνίου ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 17-9— 2023 και ώρα 16:00 στο γήπεδο της Προοδευτικής στη Νίκαια, για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας", αναφέρει η απόφαση από το υπουργείο Αθλητισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χουνέρι" στον Ολυμπιακό - Δεν παίζει λεπτό, κάνει μόνο προπόνηση στου Ρέντη και ζητάει 1,2 εκατ. για να φύγει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags