Facebook Pixel Sportdog.gr | Αρχίζει το ματς! Με το μαχαίρι στα δόντια απόψε ο Παναθηναϊκός - Ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ-Άρη
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-16 09:32:00

Αρχίζει το ματς! Με το μαχαίρι στα δόντια απόψε ο Παναθηναϊκός - Ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ-Άρη

Sportdog Team

Μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, το πρωτάθλημα της Super League επιστρέφει με τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής.

Η οποία, μάλιστα, περιλαμβάνει δύο σπουδαία ντέρμπι, ένα στη Νέα Φιλαδέλφεια και ένα στην Τούμπα. Λίγες ημέρες πριν τις υποχρεώσεις τους στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League απέναντι σε Μπράιτον και Φράιμπουργκ, αντίστοιχα, η ΑΕΚ περιμένει στην OPAP Arena τον Ολυμπιακό. Ο «Δικέφαλος» θέλει να... ρεφάρει την ισοπαλία με τον Πανσερραϊκό, τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι», έπειτα από το 3x3 στον Πειραιά, ευελπιστούν να δείξουν ανάλογο πρόσωπο και εκτός έδρας.

Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ και Άρης έρχονται από εκ διαμέτρου αντίθετα αποτελέσματα. Οι «ασπρόμαυροι» γνώρισαν την ήττα στο Ηράκλειο ενώ έχουν να σκέφτονται και το ταξίδι στο Ελσίνκι για την πρεμιέρα των ομίλων του Conference League. Οι «κίτρινοι», από την άλλη, πανηγύρισαν το πρώτο τους «τρίποντο» με τον Αστέρα Τρίπολης, στην επιστροφή του Άκη Μάντζιου στον πάγκο τους, και θέλουν συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό.

Ο τέταρτος Ευρωπαίος, ο Παναθηναϊκός, φιλοξενείται από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Οι «πράσινοι» μετρούν δύο νίκες σε ισάριθμα ματς, αλλά μπροστά τους έχουν τη δύσκολη αποστολή στην Ισπανία κόντρα στη Βιγιαρεάλ, για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Κάτι που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τα «καναρίνια» που παραμένουν μεν αήττητα, αλλά και δίχως νίκη.

Κατά τα άλλα, η Λαμία περιμένει στο «Αθανάσιος Διάκος» τον ΟΦΗ, με τις δυο ομάδες να έχουν αφήσει ανάμικτες εντυπώσεις μέχρι στιγμής. Στη σύγκρουση των νεοφώτιστων, η Κηφισιά υποδέχεται στην Καισαριανή τον Πανσερραϊκό, με τα «λιοντάρια» για την ώρα να κλέβουν τις εντυπώσεις, όμως η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έχει την ουσία. Ο Αστέρας κοντράρεται στην Τρίπολη με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τις δυο ομάδες να έχουν βλέψεις εξάδας ενώ η αυλαία της αγωνιστικής πέφτει στο Περιστέρι. Εκεί, όπου Ατρόμητος και Βόλος θα ψάξουν για το πρώτο τους «τρίποντο», με τους γηπεδούχους να αναζητούν, παράλληλα, και την ηρεμία τους, έπειτα από το κάκιστο ξεκίνημα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags