Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού σχεδόν δύο 24ωρα πριν το ματς με την ΑΕΚ στην OPAP Arena μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
Ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών στάθηκε μέσω της εκπομπής «Newsroom» των Τάσου Νικολόπουλου και Νίκου Ζέρβα στις πολλές λύσεις που έχει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ τώρα που φαίνεται να είναι όλοι οι παίκτες διαθέσιμοι, με συνέπεια να γίνεται μεγάλη μάχη ακόμα και για την 20άδα. Τόνισε, δε, ότι δεν είναι καθόλου δεδομένο ότι θα χωρέσουν Ελ Αραμπί και Σολμπάκεν.
Παρεμπιπτόντως, μετέφερε την πληροφορία περί κρούσης για τον Μαροκινό φορ από την Τουρκία, επισημαίνοντας ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα προχωρήσει η υπόθεση, αφού έγινε πολύ αργά και μάλιστα ανέφερε ο παίκτης δεν ήταν πολύ θετικός.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο