Ο Κώστας Κετσετζόγλου δεν αποκλείει αλλαγές λόγω διαχείρισης εν όψει των τριών μεγάλων αγώνων της ΑΕΚ σε διάστημα οκτώ ημερών, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ωστόσο τόνισε πως περιμένει σίγουρα βασικό τον Εζέκιελ Πόνσε απόψε απέναντι στον Ολυμπιακό (21:30).

«Πιστεύω πως σε ένα από τα τρία ματς που έρχονται θα τον δούμε βασικό τον Αραούχο. Ο Τσούμπερ νομίζω πως θα παίξει, επίσης πιστεύω πως ο Πόνσε θα ξεκινήσει σίγουρα. Ειδάλλως δεν θα είχε πάρει στην αποστολή τον Φαν Βέερτ. Έρχονται τρία σερί ματς που είναι πάρα πολύ δύσκολα, αλλά αυτό με την Μπράιτον δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι το πιο κρίσιμο. Μιλάμε για την ομάδα που είναι φαβορί όχι μόνο για τον όμιλο, αλλά ίσως και για το Europa League. Είναι μια ομάδα-πρότυπο», τόνισε και πρόσθεσε:

«Ο Γιόνσον με τον Σιμάνσκι υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να ξεκινήσουν και στα τρία αυτά παιχνίδια, αλλά το βλέπω δύσκολο να γίνει. Μπορεί να παίξει ο Γαλανόπουλος. Ίσως μόνο το δίδυμο Βίντα-Μουκουντί να παίξει και στα τρία ματς. Δίνω ένα μικρό προβάδισμα για δεξιά στον Ελίασον, γιατί ο Άμραμπατ μπορεί να αλλάξει τη ροή του αγώνα ερχόμενος από τον πάγκο».

Κατέληξε, δε, αναφέροντας πως «… δεν κρίνει το σημερινό ματς κάτι, όποιο αποτέλεσμα κι αν έρθει, αλλά είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες γιατί θέλουν να κάνουν μια δήλωση».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπηχτή" από Αλμέιδα για ΠΑΟ: "Κέρδιζαν στο τελευταίο λεπτό με πέναλτι..." - Τι είπε για Λιβάι και Europa