Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Νικολογιάννης: "Δικαίωση Γιοβάνοβιτς με Μπερνάρ, γι’ αυτό έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο - Κλάση Ιωαννίδη"
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-17 16:02:00

Νικολογιάννης: "Δικαίωση Γιοβάνοβιτς με Μπερνάρ, γι’ αυτό έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο - Κλάση Ιωαννίδη"

Sportdog Team
Νικολογιάννης: "Δικαίωση Γιοβάνοβιτς με Μπερνάρ, γι’ αυτό έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο - Κλάση Ιωαννίδη"

Το σχόλιό του για την "5άρα" στο Αγρίνιο και τον αλλαγμένο Μπερνάρ, που έκανε χατ-τρικ.

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, μετά την επιβλητική νίκη με 5-0 επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ήταν επιβλητικός ο τρόπος με τον οποίο πέρασε από το Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός. Είχε πολλή υπομονή στο παιχνίδι του, αν και δεν μπήκε καλά στο ματς, όμως κατάφερε να πετύχει το πρώτο γκολ και να πετύχει από νωρίς τον σκοπό του. Ίδιο γκολ είχε βάλει και στη Ντνίπρο. Μετά αποσυντόνισε τελείως τον Παναθηναϊκό με τον τρόπο παιχνιδιού του και επικράτησε με τη μεγάλη ποιότητά του», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

 

«Αν κάνουμε μία γενική κουβέντα για το φετινό Παναθηναϊκό, είναι τεράστια η διαφορά με πέρυσι. Μιλάμε για άλλη ομάδα και αυτό έχει έρθει γρήγορα, αφού παρουσιάζονται βελτιωμένοι και οι περσινοί παίκτες με έναν χρόνο επιπλέον μαζί με τον Γιοβάνοβιτς και η ομάδα παίρνει πράγματα από τους νέους χωρίς να έχουν προσαρμοστεί 100%», πρόσθεσε.

Και συνέχισε λέγοντας: «Σωστά στεκόμαστε στη σπουδαία εμφάνιση του Μπερνάρ, ο οποίος έπαιξε πέρυσι εκτός Ευρώπης, και δεν υπήρχαν οι απαιτήσεις όπως στην Ευρώπη, πέρσι ήταν σε ένα μεταβατικό στάδιο. Στον Παναθηναϊκό έδειξαν υπομονή, τον πίστεψαν και παράλληλα υπήρξε αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Γιοβάνοβιτς για τον Μπερνάρ. Όμως αποδείχθηκε πως οι προπονητές κάτι ξέρουν και βλέπουμε τώρα έναν παίκτη, γιατί έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο. Χθες έκανε χατ-τρικ με τον Παναιτωλικό, έδωσε τη μισή πρόκριση επί της Μαρσέιγ και χθες ήταν σπουδαία η εμφάνιση του Φώτη Ιωαννίδη που δείχνει για άλλη μία φορά την κλάση του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διπλό μεγάλο deal Αλαφούζου - Κλείνει ελεύθερο Έλληνα διεθνή για ΠΑΟ - Υπογράφει και με top 11αδατο άσο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags