Facebook Pixel Αλεξάντερ Τσέφεριν: Ατάκες που θα συζητηθούν από Τσέφεριν! Για αυτό δεν αποκλείστηκε η Ντιναμό μετά τη δολοφονία του Μιχάλη
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-17 22:41:00

Ατάκες που θα συζητηθούν από Τσέφεριν! Για αυτό δεν αποκλείστηκε η Ντιναμό μετά τη δολοφονία του Μιχάλη

Sportdog Team
Ατάκες που θα συζητηθούν από Τσέφεριν! Για αυτό δεν αποκλείστηκε η Ντιναμό μετά τη δολοφονία του Μιχάλη

Κάθετα αντίθετος με έναν ενδεχόμενο αποκλεισμό της κροατικής ομάδας για όσα έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της UEFA.

Αλεξάντερ Τσέφεριν: Δήλωση που βάζει... φωτιές έκανε ο πρόεδρος της UEFA όπου αναφερόμενος στην τιμωρία της Ντινάμο Ζάγκρεμπ μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη, σημείωσε ότι θα ήταν λάθος να αποκλειστεί η κροατική ομάδα για ένα γκρουπ εγκληματιών.

«Αυτό αποφάσισε η Επιτροπή Ασφάλειας της UEFA και συμφωνώ μ’ αυτή. Ως σύλλογος η Ντινάμο Ζάγκρεμπ δεν είχε καμία σχέση με την πειθαρχική διαδικασία. Πήραμε μία απόφαση με βάση στα ευρήματα των αρχών. Στην προκειμένη περίπτωση είχαμε ένα τραγικό γεγονός και η ομάδα της Ντινάμο δεν γνώριζε καν ότι αυτό το γκρουπ των οπαδών είχε ταξιδέψει στην Αθήνα.

Αυτοί ήταν εγκληματίες που οργάνωσαν το ταξίδι στην Αθήνα δύο ημέρες πριν την αναμέτρηση και έκαναν ό,τι έκαναν. Θα ήταν σωστό να τιμωρήσουμε την ομάδα και το 99,9% των αθώων φιλάθλων της για μερικούς ηλίθιους που τώρα είναι στη φυλακή; Πως γίνεται να ήξερε η ομάδα ότι μερικοί χούλιγκανς και εγκληματίες νοίκιασαν ένα βαν και στις 2 τα ξημερώματα ξεκίνησαν για την Ελλάδα;», είπε ο Αλεξάντερ Τσέφεριν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ανατροπή στον Ολυμπιακό - Έκπληκτοι ακόμα και οι Αγγελόπουλοι - Το ανακοινώνει ο Μπαρτζώκας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags