Το πρώτο ντέρμπι της σεζόν είναι γεγονός, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Όλος ο οργανισμός της Ένωσης ανυπομονεί γι' αυτό το ματς και ο αρχηγός της ομάδας, Σέρχιο Αραούχο, έδωσε το σύνθημα.

 

Με ανάρτηση που έκανε στο Instagram νωρίτερα, είπε το «vamos» ενόψει της αναμέτρησης. Ο Αργεντινός επιθετικός είχε αναπτύξει μια στενή σχέση με τα γκολ απέναντι στον Ολυμπιακό κατά τη διάρκεια της πρώτης του θητείας στους «κιτρινόμαυρους» και το τελευταίο του τέρμα με αντίπαλο τους Πειραιώτες σημειώθηκε στις 21 Νοεμβρίου του 2021.

Σε μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα ο τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδας, Ματίας Αλμέιδα και δημοσιοποιήθηκε μέσα στην ημέρα έβγαλε το καπέλο στον ομοεθνή παίκτη του για τον οποίο τόνισε χαρακτηριστικά ότι «είναι το παράδειγμα που λείπει από το σημερινό ποδόσφαιρο». Αυτό το παράδειγμα θέλουν να δουν και σήμερα οι φίλοι της ΑΕΚ στην OPAP ARENA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έβγαλε είδηση για την 11άδα της ΑΕΚ ο Κετσετζόγλου - Ο σίγουρος με Ολυμπιακό και το φαβορί για δεξιά (Vid)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sergio Ezequiel Araujo (@sergioaraujo11)