Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Ματ" Γιοβάνοβιτς με παίκτη του που βγάζει μάτια - Βρήκε τρόπο να τον αξιοποιήσει - Σημαντικό για Αϊτόρ
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-19 09:07:00

"Ματ" Γιοβάνοβιτς με παίκτη του που βγάζει μάτια - Βρήκε τρόπο να τον αξιοποιήσει - Σημαντικό για Αϊτόρ

Sportdog Team
"Ματ" Γιοβάνοβιτς με παίκτη του που βγάζει μάτια - Βρήκε τρόπο να τον αξιοποιήσει - Σημαντικό για Αϊτόρ

Για την εξαιρετική εικόνα που παρουσιάζει τη φετινή σεζόν ο Μπερνάρ και την περίοδο φόρμας που φαίνεται να διανύει ο Παναθηναϊκός μίλησε ο Νίκος Αθανασίου.

Στον εξαιρετικό Μπερνάρ της φετινής περιόδου και την πολύ καλή νοοτροπία που έδειξε ο Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο αναφέρθηκε ο Νίκος Αθανασίου στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των Πράσινων ανέφερε αρχικά ότι ο Βραζιλιάνος είναι εντελώς διαφορετικός, χρειάστηκε χρόνο προσαρμογής στο νέο περιβάλλον για να δείξει την ποιότητα του, προσθέτοντας πως η απόδοση του φέτος είναι αντάξια του μεγάλου συμβολαίου του και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον αξιοποιεί στον απόλυτο βαθμό, καθώς είναι πιο επιθετικός και σκοράρει.

 

Στη συνέχεια, υπογράμμισε ότι το Τριφύλλι κόντρα στον Παναιτωλικό έδειξε εξαιρετική νοοτροπία, η οποία είναι αναγκαία σε τέτοιου είδους παιχνίδια που ο αντίπαλος είναι κατωτέρου επιπέδου, σημειώνοντας πως είναι σημαντικό που ο Αϊτόρ επέστρεψε στα γκολ για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό του τραυματισμό.

Τέλος, στάθηκε στο καλό φεγγάρι που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, το οποίο μπορεί να εκμεταλλευτεί απέναντι στη Βιγιαρεάλ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Αλαφούζος… μεγάλωσε τον Παναθηναϊκό και ο Μπερνάρ από φευγάτος, έγινε… Αϊτόρ - Ιδού ο νέος Λουτσέσκου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags