Facebook Pixel ΑΕΚ: Τσακίρης: "Ο Ζίνι έδειξε γιατί έλειψε ο… Γκατσίνοβιτς - Από το 75’ ένας έψαχνε νίκη κι ο άλλος το Χ"
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-18 15:57:00

Τσακίρης: "Ο Ζίνι έδειξε γιατί έλειψε ο… Γκατσίνοβιτς - Από το 75’ ένας έψαχνε νίκη κι ο άλλος το Χ"

Sportdog Team
Τσακίρης: "Ο Ζίνι έδειξε γιατί έλειψε ο… Γκατσίνοβιτς - Από το 75’ ένας έψαχνε νίκη κι ο άλλος το Χ"

Στην κομβική απουσία Γκατσίνοβιτς με τον Ολυμπιακό και την άρνηση της ΑΕΚ ως το τέλος να συμβιβαστεί με την ισοπαλία στάθηκε ο Γιώργος Τσακίρης.

Για τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξαν οι απουσίες -και ειδικά αυτή του Γκατσίνοβιτς- στο να μείνει ισόπαλη η ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Συζητώντας με τους Αντώνη Πανούτσο-Αντώνη Καρπετόπουλο, σημείωσε ότι η εικόνα του Ζίνι (που «έκανε τρεις φορές γιο-γιο τον Ροντινέι») και η αδυναμία του Τσούμπερ να επανέλθει σε ρόλο εξτρέμ έδειξε πόσο έλειψε το «ένας μ’ έναν» παιχνίδι του Σέρβου.

Σημείωσε, δε, ότι ενδεχομένως να απέδιδε μια αλλαγή του Πόνσε με τον Φαν Βέερτ, ειδικά στο τελευταίο διάστημα του αγώνα, όπου τόνισε ότι «μια ομάδα έψαχνε τη νίκη και η άλλη να πάρει την ισοπαλία και να φύγει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ούτε πέναλτι για ΑΕΚ ούτε κόκκινη Φορτούνη - Περίεργη απόφαση στην Τούμπα - Πέναλτι σε Σένκεφελντ"! (Vid)

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags