Facebook Pixel ΑΕΚ: Απόφαση για μεταγραφή στην ΑΕΚ μετά τον Ολυμπιακό - Έρχεται για τη βασική 11αδα, "ζόρια" για Αλμέιδα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-19 10:00:00

Απόφαση για μεταγραφή στην ΑΕΚ μετά τον Ολυμπιακό - Έρχεται για τη βασική 11αδα, "ζόρια" για Αλμέιδα!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απόφαση για μεταγραφή στην ΑΕΚ μετά τον Ολυμπιακό - Έρχεται για τη βασική 11αδα, "ζόρια" για Αλμέιδα!

Τρέχουν για παίκτη, ρίχνει ξανά χρήμα ο Μελισσανίδης. Έντονη φημολογία λίγες ώρες μετά το ντέρμπι, πως οι Κιτρινόμαυροι θα ψάξουν στην αγορά για έναν ποδοσφαιριστή που θα έρθει και θα πάρει φανέλα βασικού. Τι συμβαίνει στο ρόστερ;

«Η εμπιστοσύνη που δείχνω στα παιδιά πάντα με δικαιώνει» είχε πει ο Ματίας Αλμέιδα τον περασμένο Φλεβάρη μετά την επικράτηση με 3-0 επί του Ολυμπιακού για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Στο μυαλό του Αργεντινού τεχνικού ήταν ξεκάθαρο όταν έφτασε στη χώρα μας πως η βελτίωση θα έρθει και από την αγωνιστική άνοδο παικτών που υπέφεραν πριν τον ερχομό του. Εξαιρετικό παράδειγμα το ιρανικό δίδυμο αριστερών μπακ Μιλάντ Μοχαμαντί και Εχσάν Χατζισαφί.

Και οι δύο το καλοκαίρι του 2022 ήταν στο... ''φεύγα'' αλλά ο «Πελάδο» τους πίστεψε και αυτοί τον αντάμειψαν με τις εμφανίσεις τους. «Όλοι οι παίκτες αγαπούν τον Αλμέιδα»είχε δηλώσει ο Χατζισαφί εξηγώντας με λίγα λόγια την αλλαγή στην απόδοσή του. Αμφότεροι έπαιξαν τη θέση του αριστερού αμυντικού και συνέβαλαν τα μέγιστα στην ιστορική σεζόν του νταμπλ. Λίγους μήνες μετά τα πράγματα έχουν γίνει πιο μπερδεμένα.

Κι αυτό, γιατί το επερχόμενο Asian Cup λειτουργεί ως καταλύτης εξελίξεων. Ο Μοχαμαντί έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 ενώ ο συμπατριώτης του έχει για 1+1 χρόνια. Το Ιράν θα συμμετάσχει στη διοργάνωση, οι παίκτες θα δώσουν το παρών στο τουρνουά και στην Ένωση υπάρχει προβληματισμός.

Η ανησυχία δημιουργείται, όχι μόνο γιατί μέσα στον Ιανουάριo οι νταμπλούχοι χάνουν δύο πολύτιμους ποδοσφαιριστές αλλά και επειδή υπάρχει θέμα γενικότερα στην ομάδα. Το σερί επτά αναμετρήσεων που ο Δικέφαλος δέχεται γκολ έχει σηκώσει ψηλά τη συζήτηση για αναβάθμιση της τελευταίας γραμμής και όλα είναι ανοιχτά.

Άλλωστε, από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό φάνηκε πως τα δύο παιχνίδια την εβδομάδα, δημιουργούν πρόβλημα στις εντάσεις και στις αντοχές των παικτών, ακόμα και αν πλέον τα ρόστερ των ομάδων είναι μεγάλα. Το γεγονός πάντως πως κυκλοφόρησε ξανά η φημολογία μεταγραφή αριστερού μπακ, μόλις μία ημέρα μετά το παιχνίδι με τους Πειραιώτες, ίσως δεν είναι τυχαίο…

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Προσέφερε" τη νίκη ο Μαρτίνεθ, έγινε... Αναστόπουλος ο Ελ Κααμπί - Δεν αντέχει ο Βίντα, ξεζουμισμένος ο Πινέδα! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags