Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έρχεται... αγριεμένη η Βιγιαρεάλ - "Είμαστε το φαβορί! Να κερδίσουμε τον ΠΑΟ και να στείλουμε μήνυμα"
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-20 00:44:00

Έρχεται... αγριεμένη η Βιγιαρεάλ - "Είμαστε το φαβορί! Να κερδίσουμε τον ΠΑΟ και να στείλουμε μήνυμα"

Sportdog Team
Έρχεται... αγριεμένη η Βιγιαρεάλ - "Είμαστε το φαβορί! Να κερδίσουμε τον ΠΑΟ και να στείλουμε μήνυμα"

Δεν είναι μυστικό για κανέναν ότι ο Ετιέν Καπού ήταν ένας από τους παίκτες της Βιγιαρεάλ που δεν αισθάνονταν άνετα με τον Κικέ Σετιέν. 

Ετιέν Καπού: Δεν είναι μυστικό για κανέναν ότι ο Ετιέν Καπού ήταν ένας από τους παίκτες της Βιγιαρεάλ που δεν αισθάνονταν άνετα με τον Κικέ Σετιέν. Ο Γάλλος επέστρεψε στη συνηθισμένη του θέση  στο κέντρο, στο ντεμπούτο του Πατσέτα, αν και όπως και η υπόλοιπη ομάδα δεν έκανε καλό παιχνίδι, στη νίκη (2-1) επί της Αλμερία.

Όμως ο 35χρονος Γάλλος αμυντικός μέσος πλέον αισθάνεται καλύτερα και είναι αισιόδοξος. Η Βιαγιαρεάλ θα φιλοξενηθεί την Πέμπτη  (21/9- 19:45) από τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου στο Europa League:

«Περιμένω νίκη. Νομίζω ότι είμαστε το φαβορί του ομίλου και πρέπει να κερδίσουμε. Πρέπει να στείλουμε γρήγορα το μήνυμα στον όμιλο για το ποιοι είμαστε», τόνισε, ενώ για την ατμόσφαιρα που περιμένει στην Αθήνα είπε:

«Στην Ελλάδα οι οπαδοί είναι πολύ καλοί και αυτό είναι ωραίο για εμάς. Θα είναι ενθουσιώδης, αλλά με την ποιότητά μας είναι υποχρεωτικό να πάμε για τους τρεις βαθμούς. Στόχος είναι πρώτα να περάσουμε τη φάση των ομίλων χωρίς προβλήματα. Χωρίς προβλήματα, ή τραυματισμούς. Και να είμαστε καλά προετοιμασμένοι για την τελική φάση».

Στη συνέχεια, ως γνωστός φίλος του μπάσκετ, αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό: 
«Μου αρέσει το μπάσκετ και η ατμόσφαιρα στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό είναι τρελή. Όταν βλέπω την Euroleague δεν καταλαβαίνω πώς μπορούν να παίξουν με τόσο θόρυβο. Θα ήθελα να δοκιμάσω το επίπεδό μου στο μπάσκετ. Αν η ομάδα μπάσκετ της Βαλένθια  θέλει μπορώ να υπογράψω, ακόμα κι αν παίζω με τη δεύτερη ομάδα.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση για μεταγραφή στην ΑΕΚ μετά τον Ολυμπιακό - Έρχεται για τη βασική 11αδα, "ζόρια" για Αλμέιδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags