Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Στάζει... μέλι για ΠΑΟΚ ο Έλληνας παίκτης που παίζει στην Ελσίνκι - "Ξεχωρίζει η ποιότητα στην επίθεση"
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-20 23:29:00

Στάζει... μέλι για ΠΑΟΚ ο Έλληνας παίκτης που παίζει στην Ελσίνκι - "Ξεχωρίζει η ποιότητα στην επίθεση"

Sportdog Team
Στάζει... μέλι για ΠΑΟΚ ο Έλληνας παίκτης που παίζει στην Ελσίνκι - "Ξεχωρίζει η ποιότητα στην επίθεση"

O Γιώργος Κανελλόπουλος από τον περασμένο Ιανουάριο αγωνίζεται με την φανέλα της Ελσίνκι έχοντας αποχωρήσει από την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης.

ΠΑΟΚ: O Γιώργος Κανελλόπουλος από τον περασμένο Ιανουάριο αγωνίζεται με την φανέλα της Ελσίνκι έχοντας αποχωρήσει από την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης. Εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στην συνέντευξη Τύπου και αρχικά ρωτήθηκε για το πόσες ερωτήσεις δέχθηκε από τους ανθρώπους της ομάδας όταν έγινε η κλήρωση και έμαθαν πως ο ΠΑΟΚ είναι ένας από τους αντιπάλους στη φάση των ομίλων: «Είναι αλήθεια πως οι συμπαίκτες μου με ρώτησαν αρκετά πράγματα για τον ΠΑΟΚ και τους είπα πως πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα και επικίνδυνη»

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στη μάχη της πρόκρισης: «Εχουμε δει να γίνονται εκπλήξεις. Προφανώς και η Αϊντραχτ είναι μια σπουδαία ομάδα και φαβορί αλλά εμείς θέλουμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση με τις ελπίδες που μας αναλογούν».

Αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ και τι είναι αυτό που ξεχωρίζει: «Η ποιότητα στην επιθετική του γραμμή. Εχει εξαιρετικούς παίκτες στην επίθεση και εκεί στέκομαι. Μπορεί να τιμωρήσει οποιαδήποτε ομάδα στις αντεπιθέσεις αλλά και εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το ματς αυτό, έχουμε αυτοπεποίθηση, παίζουμε στην έδρα μας και κόντρα στην Μόλντε αποδείξαμε πως είμαστε ικανοί να κερδίσουμε».

Ρωτήθηκε για τις διαφορές του ελληνικού από το φινλανδικό ποδόσφαιρο: «Εδώ ο ρυθμός και η ταχύτητα είναι σημαντικά στοιχεία αλλά απουσιάζει η ποιότητα. Αλλά εμείς έχουμε δουλέψει καλά, έχουμε μάθει να προσαρμοζόμαστε στον κάθε αντίπαλο. Μπορεί να έχει τον έλεγχο ο αντίπαλος αλλά αυτό πολλές φορές το κάνουμε γιατί βολεύει το παιχνίδι μας».

Αναφέρθηκε και στην απόφαση του να παίξει στην Φινλανδία: «Αυτό ήταν μια σκέψη που είχα για πολύ καιρό, να παίξω δηλαδή στο εξωτερικό. Πάντα στην αρχή είναι δύσκολα αλλά το σημαντικό είναι πως προσαρμόστηκα και είμαι καλά.»

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ισοπαλία 10 εκατ. Μαρινάκη-Μελισσανίδη! Πωλήσεις 22.6 εκατ. ο ΟΣΦΠ, ζημιά ΑΕΚ,ΠΑΟ -"Μάγκας" Καρυπίδης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags