Facebook Pixel Τάκης Μπαλτάκος: Άνω-κάτω το πρωτάθλημα - Ο Μπαλτάκος τελειώνει τον Μπένετ - Όρισε Έλληνα διαιτητή στο ΠΑΟ-ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-21 15:10:00

Άνω-κάτω το πρωτάθλημα - Ο Μπαλτάκος τελειώνει τον Μπένετ - Όρισε Έλληνα διαιτητή στο ΠΑΟ-ΑΕΚ!

Sportdog Team
Άνω-κάτω το πρωτάθλημα - Ο Μπαλτάκος τελειώνει τον Μπένετ - Όρισε Έλληνα διαιτητή στο ΠΑΟ-ΑΕΚ!

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ πήρε θέση για τους ορισμούς του Στιβ Μπένετ μετά την απόφαση του δεύτερου να βάλει Έλληνα διαιτητή για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ.

Ο Τάκης Μπαλτάκος εναντιώθηκε στην απόφαση του αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ να ορίσει Έλληνα διαιτητή τόσο στο επερχόμενο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ, όσο και στο ματς που έγινε προ ημερών στη Θεσσαλονίκη, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη.

Θυμίζουμε ότι ο "ασκός του Αιόλου" άνοιξε από την αντίδραση της ΑΕΚ για τον ορισμό Έλληνα ρέφερι στο ντέρμπι με το Τριφύλλι, που κρατάει ανάλογη στάση.

Αναλυτικά η δήλωσή του προέδρου της ΕΠΟ: 

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος προέβη στην ακόλουθη δήλωση, σε σχέση με τους ορισμούς των αξιωματούχων διαιτησίας στα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής της SL1.

«Ο κ. Μπένετ για τον αγώνα Παναθηναϊκός – ΑΕΚ της Δευτέρας 25/9 έχει ορίσει Έλληνα Διαιτητή. Ο κ. Μπένετ, παρά την προσπάθειά μου για την πρόσκληση ξένων διαιτητών στα ντέρμπυ, παρά την αντίστοιχη ενασχόληση και ενέργεια του Προέδρου της UEFA κ. Τσέφεριν, παρά την εκπεφρασμένη άποψη όλων των εμπλεκομένων στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, δεν όρισε ξένο διαιτητη ούτε στον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ ούτε στο ντέρμπυ της ερχόμενης Δευτέρας. 

Για τον λόγο αυτό, συγκαλώ την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, με θέμα: Πρόεδρος ΚΕΔ/ΕΠΟ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι' αυτό ήθελαν να... διώξουν τον Κουρμπέλη - Το ματς που τον "στοίχειωσε" - Χουνέρι 6,7 εκατομμυρίων!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags