Τάκης Μπουρουτζίκας: Ο Έλληνας προπονητής γνωστός από την θητεία του στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, έχοντας την ιδιότητα του βοηθού προπονητή του Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε στο Metropolis 95.5 για την αγωνιστική κατάσταση που παρουσιάζουν οι παίκτες του Άρη.
“Είμαι στη θάλασσα ακόμη, αυτός είναι ο κατάλληλος καιρός για να κάνουμε μπάνια, άλλωστε δεν έχουν υποχωρήσει οι ζέστες. Για την απόφαση του Μάντζιου να κάνει προετοιμασία στην ομάδα του στην πρώτη διακοπή, όπως με ενημερώνετε θα σας πω τα εξής. ‘Εχετε εστιάσει πρόβλημα στην ομάδα; Σκέφτεται ο προπονητής, αυτό προκύπτει από όσα λέτε.
Εγώ το βλέπω κάπως διαφορετικά. Και το team του κ. Τερζή είχε κάνει πολύ καλή δουλειά από πέρυσι, αλλά το θέμα στον Άρη, είναι πως άργησαν να κάνουν όλες τις μεταγραφές. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό θέμα. Και εγώ στο παρελθόν είχα κάνει προετοιμασίες με ομάδες, σε δύσκολες καιρικές συνθήκες με έντονη ζέστη. Και μπορω να πω ότι έκαναν καλή δουλειά. Το πρόβλημα του Άρη ήταν πως άργησε να φέρει καλούς παίκτες. Πάνω από πέντε – έξι μήνες χρειάζονται για να δέσει η ομάδα με όλους αυτούς που αποκτήθηκαν.
Εκτιμώ τον προπονητή Άκη Μάντζιο. Το πρόβλημα του είναι πως θα μπορέσει να προσαρμόσει τους νέους παίκτες του Άρη, στην ομάδα. Για την φυσική κατάσταση, έχει όλο τον χρόνο να δουλεύει καθημερινά για να πετύχει την βελτίωση σε όλη την διάρκεια της σεζόν. Το μεγάλο πρόβλημα, όμως είναι πότε θα προσαρμοστούν οι νέοι παίκτες στην ομάδα”, είπε ο Τάκης Μπουρουτζίκας.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο

