Facebook Pixel Κώστας Φορτούνης: Σκασμένος με την ήττα ο Φορτούνης - "Στεναχωριέμαι για τον κόσμο" - Τι πρέπει να αλλάξει ο Ολυμπιακός (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-22 01:16:00

Σκασμένος με την ήττα ο Φορτούνης - "Στεναχωριέμαι για τον κόσμο" - Τι πρέπει να αλλάξει ο Ολυμπιακός (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σκασμένος με την ήττα ο Φορτούνης - "Στεναχωριέμαι για τον κόσμο" - Τι πρέπει να αλλάξει ο Ολυμπιακός (ΒΙΝΤΕΟ)

Εμφανώς στεναχωρημένος για το αποτέλεσμα κόντρα στη Φράιμπουργκ εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Έλληνας μέσος που παράλληλα αναφέρθηκε στο τι πρέπει να αλλάξουν οι Ερυθρόλευκοι.

Κώστας Φορτούνης: Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Φράιμπουργκ παρά το γεγονός ότι είχε πολλές φάσεις για γκολ, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Έλληνας μέσος, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο τι πρέπει να αλλάξει η ομάδα στο μέλλον.

«Πιστεύω ότι δεν ήμασταν χειρότεροι από τον αντίπαλο, αλλά ήταν πιο εύστοχος. Σε τρείς φάσεις, πέτυχε τρία γκολ. Ο Ολυμπιακός είχε καλή εικόνα, αλλά όταν δέχεσαι τρία γκολ στην έδρα σου, είναι παρά πολλά. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι, γιατί είμαστε στην αρχή και υπάρχουν ακόμα πολλά ματς.

Πρέπει, όμως, να δουλέψουμε στην προπόνηση, να κοιτάξουμε τις “μονομαχίες”, γιατί σε αυτό το επίπεδο, τα λάθη τα πληρώνεις. Προσπαθώ πάντα να βοηθώ την ομάδα. Δεν νικήσαμε και αυτό με στεναχωρεί, ευχαριστώ τον κόσμο.

Συνεχίζουμε, δείχνουμε ένα καλό πρόσωπο, παρά την ήττα και κοιτάμε το παιχνίδι με την Κηφισιά. Στην Ευρώπη, πρέπει να προχωρήσουμε βήμα-βήμα.

Ο κόσμος έχει καταλάβει ότι γίνεται καλή προσπάθεια, γέμισε το γήπεδο, δεν τον ευχαριστήσαμε και θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε την επόμενη φορά. Χάσαμε σήμερα και πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος στον όμιλο», είπε ο Κώστας Φορτούνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσκύνησαν τον ΠΑΟ, υποκλίθηκαν σε Γιοβάνοβιτς - Τους τέλειωσε με μία κίνηση - Γι’ αυτό είπε "όχι" σε 2 εκατ.!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags