Facebook Pixel ΑΕΚ: Ο Μαύρος… βγάζει το καπέλο σε Αλμέιδα, Μελισσανίδη - "Καλός ο ΠΑΟ, αλλά διπλό τίτλου στη Λεωφόρο"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-22 20:00:00

Ο Μαύρος… βγάζει το καπέλο σε Αλμέιδα, Μελισσανίδη - "Καλός ο ΠΑΟ, αλλά διπλό τίτλου στη Λεωφόρο"!

του Γιώργου Κτενά
Ο Μαύρος… βγάζει το καπέλο σε Αλμέιδα, Μελισσανίδη - "Καλός ο ΠΑΟ, αλλά διπλό τίτλου στη Λεωφόρο"!

"Η ΑΕΚ έγινε... Μπράιτον και έπρεπε να είχε μεγαλύτερο σκορ"! Ο Θρυλικός Θωμάς Μαύρος μιλά στο Sportdog.gr για την τεράστια ευρωπαϊκή επιτυχία της Ένωσης, για τη μεγάλη εμφάνιση και νίκη στην Αγγλία, αλλά και για το ντέρμπι της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό.

ΑΕΚ: Τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη τής Ένωσης επί της Μπράιτον σχολίασε μέσω του sportdog ο Θωμάς Μαύρος, ζωντανος θρύλος των Κιτρινόμαυρων, που γνωρίζει πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα της ομάδας τού Ματίας Αλμέιδα.

Γιατί η ομάδα όχι μόνο στάθηκε με αξιώσεις απέναντι σε έναν από τα αποδοτικότερα σύνολα στην Ευρώπη, αλλά θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα από 3 γκολ και να είχε διευρύνει τη νίκη της.

Φυσικα, τώρα, έχει σημασία και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί, καθώς μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Ένωση χρειάζεται να έχει συνέχεια στην απόδοσή της και συνέπεια στα θετικά αποτελέσματα.

"Μεγαλύτερο σκορ η ΑΕΚ - Συγχαρητήρια σε Αλμέιδα - Νίκη με Παναθηναϊκό ως σημάδι για να κερδίσει το πρωτάθλημα"

"Η ΑΕΚ ηταν η Μπράιτον και η Μπράιτον ήταν η ΑΕΚ! Έγιναν τα αναποδα από όσα μας έλεγαν πριν από το ματς. Η ΑΕΚ ήταν μεγάλη ομάδα και μπορούσε να φύγει και μεγαλύτερο σκορ, γιατί είχε ευκαιρίες. Συγχαρητήρια στους πάντες, διοίκηση, Αλμέιδα, κόσμο, μας έκαναν υπερήφανους", ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε για τον Αλμέιδα:

"Οτιδήποτε έκανε ο Αλμέιδα, αλλαγές, στήσιμο, παρεμβάσεις στη διάρκεια του αγώνα. Ήταν πολύ πετυχημένη και η επιλογή του Σιμάνσκι στην άμυνα".

Πώς είδατε τον Σιμάνσκι;

"Λύση ανάγκης ήταν, εντάξει, αλλά πολύ πετυχημένη. Πολύ καλός".

Η επίθεση;

"Ο Λιβάι ήταν πολύ καλός αλλά και ο Πόνσε που μπήκε βοήθησε τα μέγιστα, είναι πολύ καλός και σκόραρε κιόλας".

Τώρα στο πρόγραμμα υπάρχει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

"Ο Παναθηναϊκός είναι σε καλή κατάσταση, η ΑΕΚ αν παίξει όπως με την Μπράιτον θα φύγει με τη νίκη. Νίκη που θα σημάνει και σημάδι τίτλου. Οπότε τώρα να κοιτάξουμε το ντέρμπι τής Δευτέρας γιατί είναι πολύ σημαντικό, σε καυτή έδρα, απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο που προέρχεται από σημαντική νίκη επί της Βιγιαρεάλ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τιτανομεγιστοτεράστια ΑΕΚ, Θεός Αλμέιδα - Να τον ευχαριστούν Μελισσανίδης και αντίπαλοι - Καθηγητής Γιόνσον

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags