Facebook Pixel Super League: Αδιανόητο μπάχαλο στο πρωτάθλημα - Στον αέρα το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ - Έκτακτη συνεδρίαση πρωί Σαββάτου!
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-22 22:29:00

Αδιανόητο μπάχαλο στο πρωτάθλημα - Στον αέρα το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ - Έκτακτη συνεδρίαση πρωί Σαββάτου!

Sportdog Team
Αδιανόητο μπάχαλο στο πρωτάθλημα - Στον αέρα το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ - Έκτακτη συνεδρίαση πρωί Σαββάτου!

Απίστευτη εξέλιξη σχετικά με τον αγώνα του Τριφυλλιού με την Ένωση, που φέρνει αλλαγή σκηνικού στο Πρωτάθλημα!

Η 21η Σεπτεμβρίου ήταν μια ιστορική ημέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά πλέον επιστρέφουμε στην... κανονικότητα. Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής όρισε για το ντέρμπι της πέμπτης αγωνιστικής τον Τάσο Σιδηρόπουλο και όπως είναι γνωστό, αυτό έφερε την οργισμένη αντίδραση τόσο του Παναθηναϊκού όσο και της ΑΕΚ. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, κατανοώντας το θυμό των ομάδων έκανε κινήσεις για να μπει ξένος διαιτητής. Και τελικά αυτός βρέθηκε: ο Σιμόνε Σότσα από την Ιταλία.

Μέχρι εδώ όλα καλά, αλλά μια εξέλιξη της τελευταίας στιγμής ανατρέπει τα πάντα. Ο Στιβ Μπένετ δεν υποχωρεί από την αρχική του απόφαση και δεν αποδέχεται τον ορισμό ξένου διαιτητή. Για να μην ''τιναχθεί'' το παιχνίδι στον αέρα, η ΕΠΟ προσπαθεί να διακόψει το συντομότερο δυνατό τη συνεργασία της με τον Βρετανό αρχιδιαιτητή και αναμένουμε τα νεότερα.

Έκτακτη συνεδρίαση για την αποχώρηση Μπένετ

Οι εξελίξεις αυτές πυροδοτούν νέα ανατροπή δεδομένων στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΠΟ συγκαλεί Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων το Σάββατο (23/9) έτσι ώστε να δρομολογηθεί η αποχώρηση του Άγγλου αρχιδιαιτητή είτε με λύση του συμβολαίου του είτε ακόμα και με παραίτηση.

Είναι, συνεπώς, πιθανό να έχουμε ραγδαίες το πρωί του Σαββάτου αναφορικά με το μέλλον του Στιβ Μπένετ και το αν η ΕΠΟ θα βρεθεί άμεσα σε αναζήτηση για νέο Αρχιδιαιτητή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τόσα κερδίζουν Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ από τις ευρωπαϊκές τους νίκες!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags