Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ακύρωσε μεταγραφή του ΠΑΟ η Βιγιαρεάλ - Βαρύ κλίμα για κορυφαίο όνομα, τον... διώχνει ο Γιοβάνοβιτς!
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-24 16:02:00

Ακύρωσε μεταγραφή του ΠΑΟ η Βιγιαρεάλ - Βαρύ κλίμα για κορυφαίο όνομα, τον... διώχνει ο Γιοβάνοβιτς!

του Νίκου Στεργίου
Ακύρωσε μεταγραφή του ΠΑΟ η Βιγιαρεάλ - Βαρύ κλίμα για κορυφαίο όνομα, τον... διώχνει ο Γιοβάνοβιτς!

Ποιος πήρε δεύτερη ευκαιρία και ποιος είναι εκτός ομάδας; Μπορεί ο Μπερνάρ να κατάφερε να... γυρίσει τούμπα τα δεδομένα για το μέλλον του, ωστόσο υπάρχει άλλος ένας παίκτης αξίας που δείχνει εξαιρετικά δύσκολα να ενσωματωθεί στην ομάδα του Σέρβου προπονητή.
 

Παναθηναϊκός: Πίσω έχουν αφήσει οι άνθρωποι του Τριφυλλιού το ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ, στο ΟΑΚΑ, καθώς είναι σαφές ότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας είναι πολλές και, φυσικά, δεν μπορούν παρά να επικεντρωθούν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ που ακολουθεί.

Παρόλα αυτά είναι σαφές ότι υπάρχουν κάποια θεματάκια γύρω από τους Πράσινους που έχουν ενδιαφέρον και για το τωρινό ρόστερ, αλλά και για εκείνο που θα φτιαχτεί μέσα στο επόμενο διάστημα. Γιατί μπορεί οι μεταγραφές να έχουν ολοκληρωθεί, αλλά υπάρχει μια θέση που οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν να υπάρξει ενίσχυση.

Δεξιός μπακ: Αυτή τη στιγμή οι λύσεις που έχει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι εκείνες των Βαγιαννίδη και Κώτσιρα, αν και ο νεαρός άσος έδειξε ότι δεν είναι σε θέση να έχει άμεσα τη θέση του βασικού, σε διαδοχικά παιχνίδια υψηλού επιπέδου. Είναι ο Κώτσιρας η λύση που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός σε ευρωπαϊκά ματς και ελληνικά ντέρμπι; Αν και μέχρι πρότινος φαινόταν ότι η απάντηση είναι αρνητική, η εικόνα του στο ματς με τη Βιγιαρεάλ ήταν εντυπωσιακή και σίγουρα… παγώνει την αναζήτηση μπακ για τον Γενάρη. Άλλωστε και ο Γεβντάι (που είναι τραυματίας αυτο το διάστημα), παίζει και ως στόπερ αλλά και και ως μπακ.

 

Εξτρέμ: Εκτός ευρωπαϊκής λίστας έμεινε από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο Βέρμπιτς και, παρά τα όσα είχαν γραφτεί τότε ότι ο Σέρβος προπονητής τον υπολογίζει κανονικά, η αλήθεια βρίσκεται μακριά. Ο διεθνής άσος είναι επηρεασμένος ψυχολογικά λόγω προσωπικών υποθέσεων και δεν φαίνεται ότι έχει μέλλον στο Τριφύλλι.

Για αυτό και είχε φουντώσει το σενάριο στα τέλη Αυγούστου περί αποχώρησή του από την ομάδα - Εξέλιξη που αν γινόταν πραγματικότητα, θα σήμανε απαραίτητα και την έλευση ενός ακόμα εξτρέμ. Τελικά ο Βέρμπιτς έμεινε, θα έχει την ευκαιρία να "γυρίσει" το κλίμα μέχρι τον Γενάρη, αλλά κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα για το μέλλον του.

 

Μπερνάρ: Ένας από τους λόγους που κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα για το μέλλον του Βέρμπιτς, είναι και ο Μπερνάρ. Ο Βραζιλιάνος άσος είναι αναγεννημένος φέτος και, όπως υποστηρίζουν άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον σύλλογο, όταν είναι ανεβασμένος ο Μπερνάρ ανεβαίνει 20% ολόκληρη η ομάδα!

Δεν αμφισβητείται από κανέναν η ποιότητα του Βραζιλιάνου, που έχει τεράστιο συμβόλαιο και, φυσικά, υπάρχουν από εκείνον απαιτήσεις. Φέτος παρουσιάζεται πολύ καλύτερος και ο λόγος είναι απλός: Έχει αναβαθμιστεί ευρύτερα το ρόστερ τού Παναθηναϊκού και είναι ευκολότερος ο δικός του ρόλος στην ομάδα. Γιατί φέτος έχει κοντά του παίκτες όπως ο Αράο και ο Τζούρισιτς, κι αυτό φυσικά δίνει άλλο πεδίο δράσης και για τον ίδιο. Με μια έννοια ο Μπερνάρ μπορεί να βγει η "καλύτερη" μεταγραφή τού Παναθηναϊκού φέτος, ακριβώς γιατί υπήρξαν μεταγραφές που τον έχουν ανεβάσει...
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Εκτοξεύει" Λεζόρ ο Γιαννακόπουλος - Απαντάει με top όνομα σε Μπραζντέικις - Δεν ανησυχούν για Σλούκα
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags