Facebook Pixel ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ: "Μαγεία" Κωνσταντέλια στα Γιάννενα - Πήρε από το... χέρι τον ΠΑΟΚ και τον οδήγησε στην νίκη με ΠΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-24 22:27:00

"Μαγεία" Κωνσταντέλια στα Γιάννενα - Πήρε από το... χέρι τον ΠΑΟΚ και τον οδήγησε στην νίκη με ΠΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Μαγεία" Κωνσταντέλια στα Γιάννενα - Πήρε από το... χέρι τον ΠΑΟΚ και τον οδήγησε στην νίκη με ΠΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου που παρά το ροτέισον κατάφερε και πέρασε από την έδρα των Ηπειρωτών επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα.

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ: Παρά τις πολλές αλλαγές, αλλά και τα λάθη της άμυνας, ο Δικέφαλος του Βορρά κατάφερε με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Κωνσταντέλια, που σημείωσε δύο γκολ και τον Ζιβκοβιτς να πετυχαίνει το άλλο, να περάσει από την πόλη της Ηπείρου με 1-3. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν πολλές φορές να φτάσουν και άλλο γκολ, όμως πλήρωσαν την αστοχία τους, την ίδια στιγμή που οι παίκτες του Λουτσέσκου επανέρχονται στα θετικά αποτελέσματα στην Ελλάδα, κάτι που τους δίνει ψυχολογία ενόψει των αγώνων με Βόλο, εντός και Παναθηναϊκό εντός.

Το ματς:

Ο αγώνας στους Ζωσιμάδες θα βρει τον Δικέφαλο του Βορρά, παρά τις πολλές αλλαγές, να βρίσκει δίχτυα πολύ νωρίς μετά από ένα τραγικό λάθος του Κλέιμαν! Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ σε προσπάθειά του να κάνει βολέ θα δει τον Τόμας να του βάζει την κόντρα, την μπάλα να καταλήγει στον Κωνσταντέλια, που σε κενή εστία θα κάνει χωρίς πρόβλημα το 0-1. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να ισορροπήσουν το παιχνίδι μετά την… ψυχρολουσία του γκολ, όμως οι παίκτες του Λουτσέσκου θα έχουν ακόμα δύο καλές στιγμές αρχικά στο 11’ όταν μια κεφαλιά του Μπράντον θα πάει στα χέρια του Κλέιμαν, ενώ λίγο μετά ένα σουτ του Οζντόεφ θα κοντράρει και θα περάσει κόρνερ. Οι Ηπειρώτες θα προειδοποιήσουν στο 24’ όταν ο Λιάσος θα πιάσει ένα φοβερό σουτ, όμως ο Κοτάρσκι θα διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Τελικά οι παίκτες του ΠΑΣ θα φτάσουν στην ισοφάριση στην εξέλιξη της φάσης, όταν μετά την εκτέλεση από τον Σόρια και την τραγική αντίδραση των αμυντικών του ΠΑΟΚ, ο Παμλίδης, ανενόχλητος, με κεφαλιά θα κάνει ο 1-1.

Μάλιστα δύο λεπτά μετά ο Ερσμούσπε θα πάρει και αυτός μόνος του κεφαλιά, μέσα από τη μεγάλη περιοχή, όμως θα σημαδέψει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Κοτάρσκι. Οι γηπεδούχοι μετά την ισοφάριση θα προσπαθήσουν να πάρουν τα ηνία του αγώνα και είχε ανεβάσει παίκτες, ο Δικέφαλος του Βορρά θα χτυπήσει στην κόντρα και θα πάρει και πάλι προβάδισμα. Στο 33’ ο Τάισον θα «κουβαλήσει» την μπάλα και θα πασάρει στον Κωνσταντέλια, που θα κάνει ωραία κίνηση και πανέμορφο πλασέ έξω από την περιοχή θα κάνει το 1-2. Στο 42’ οι παίκτες του Λουτσέσκου θα βγουν και πάλι στην αντεπίθεση, με τον Ντεσπόντοφ να κάνει ωραία κίνηση, από δεξιά και να σουτάρει, όμως ο Κλέιμαν θα αποκρούσει.

Το δεύτερο μέρος θα ξεκινήσει με τους γηπεδούχους να φτάνουν δύο φορές μια… ανάσα από το γκολ. Αρχικά στο 47’ μετά από σέντρα που έκανε Παμλίδης, ο Κεντζιόρα θα προσπαθήσει να διώξει με την μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από τα δοκάρια του Κοτάρσκι, γλιτώνοντας το αυτογκόλ, ενώ μετά την εκτέλεση κόρνερ ο Εραμούσπε θα πάρει την κεφαλιά και την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ. Στο 63’ ο Κωνσταντέλιας θα φτάσει πολύ κοντά στο χατ τρικ και στο τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ, όταν θα σουτάρει μέσα από την περιοχή, όμως ο Εραμούσπε με τάκλιν θα αλλάξει πορεία στην μπάλα, που θα καταλήξει τελικά κόρνερ.

Στο τελευταίο μέρος του αγώνα οι παίκτες του ΠΑΣ θα προσπαθήσουν να πιέσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων, ανεβάζοντας ψηλότερα την άμυνά του και θέλοντας να φτάσουν στην ισοφάριση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να βρουν χώρους και στο 77' ο Κλέιμαν θα κάνει λάθος γέμισμα, η μπάλα θα φτάσει στον Σαμάτα, που θα κρατήσει πολύ ωραία την μπάλα και θα πασάρει στον Ζίβκοβιτς που με φοβερό πλάσε θα κάνει το 1-3. Τα γκολ του Σέρβου θα κόψει τα... φτερά των γηπεδούχων, την ίδια στιγμή που και οι πάικτες του Λουτσέσκου θα ρίξουν ρυθμούςμιας και ακολουθεί και εμβόλιμη αγωνιστική, με το 1-3 να παραμένει μέχρι το τέλος του αγώνα στους Ζωσιμάδες.

Σκόρερ: 25’ Παμλίδης - 5’, 33’ Κωνσταντέλιας, 77' Ζίβκοβιτς

ΠΑΣ Γιάννινα (Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Κιάκος, Λιάσος, Τζίνο (82' Μπιλμπάο), Γκάρο (74’ Λώλης), Ροσέρο, Παμλίδης, Μπάλαν (62’ Κόντε).

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (75’ Σάστρε), Κεντζιόρα (61’ Κουλιεράκης), Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Οζντόεφ, Μεϊτέ (57’ Σβαμπ), Ντεσπόντοφ (58’ Ζίβκοβιτς), Τάισον, Κωνσταντέλιας, Μπράντον (75’ Σαμάτα)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags